Mielensäpahoittaja-elokuva on ylittänyt 100 000 katsojan rajapyykin 12 päivässä

Kävijämäärä on ollut epätavallisen kovassa nousussa avausviikonlopun jälkeen.

Dome Karukosken Mielensäpahoittaja-elokuvan kävijämäärä on ylittänyt merkittävän 100 000 katsojan rajapyykin. Mielensäpahoittajan kävijämäärä on ollut epätavallisen kovassa nousussa avausviikonlopun jälkeen ja tällä hetkellä (17.9.2014) elokuvalla on jo 105 150 katsojaa. Merkittävä 100 000 katsojan raja ylittyi tiistaina 16.9.2014, ainoastaan 12 päivää ensi-illan jälkeen.

Elokuvan levittäjäyhtiö Nordisk Filmin elokuvalevityksen johtaja Katarina Nyman iloitsee tuloksesta ja kommentoi Parametra Oy:n yleisötutkimusta seuraavasti: ”Mielensäpahoittaja on kerännyt yleisöä harvinaislaatuisella tavalla tasaisesti kaikkialla maassa sekä kaikista ikäryhmistä. Isoksi kansalliseksi ilmiöksi kasvaminen vaatii, että kaikki ikäryhmät kaikkialla Suomessa lähtevät liikkeelle, ja tämän elokuvan kanssa se on todellakin onnistunut. Yleisötutkimuksen mukaan yhtä suuri osa yleisöstä on ollut alle 30-vuotiaita kuin yli 45-vuotiaita. Ilahduttavaa on myös se, että Mielensäpahoittajan myötä lippuluukuilla on nähty myös sitä osaa yleisöstä, joka käy elokuvissa keskimääräistä harvemmin.”

Päivitys 22.9.2014:
Mielensäpahoittaja-elokuvan kävijämäärä on edelleen kovassa nousussa. Elokuvan kolmannen viikonlopun katsojamäärä oli 30 632 ja oli näin ollen edelleen avausviikonloppua suurempi. Lauantain ja sunnuntain tulokset ovat kasvaneet kolme viikonloppua peräkkäin, mikä on hyvin poikkeuksellista. Elokuva on jatkanut Suomen ylivoimaisesti katsotuimpana elokuvana jo kolmen viikonlopun ajan ja katsojia se on saanut sunnuntaihin 21.9. mennessä 147 956.

Aiheeseen liittyvää