yosyotto_pieni

Yösyöttö

Elokuva ensi-illassa 6.10.2017. Rooleissa mm. Petteri Summanen, Marja Salo, Niko Saarela, Ria Kataja, Anna-Maija Tuokko, Pihla Viitala, Ulla Tapaninen, Hannele Lauri, Juha Muje ja Marjaana Maijala.

Eve Hietamiehen suosittuun romaaniin perustuva elokuva tulee ensi-iltaan 6.10.2017. Yösyötön ohjaa Marja Pyykkö ja sen käsikirjoitus on hänen ja kirjailija Marko Leinon käsialaa. Elokuva on Solar Filmsin tuotantoa ja sen tuottavat Markus Selin ja Jukka Helle.

Yösyöttö-elokuva on miehitetty maineikkailla näyttelijöillä ja sen päärooleissa esiintyvät Petteri Summanen ja Marja Salo. Muissa rooleissa nähdään mm. Ria Kataja, Marjaana Maijala, Niko Saarela, Anna-Maija Tuokko, Pihla Viitala, Juha Muje, Ulla Tapaninen, Santeri Helinheimo Mäntylä, Hannele Lauri, Kimmo Taavila, Lauri Tilkanen, Minttu Mustakallio, Leea Klemola ja Ona Kamu.

Synopsis

Komedia miehestä, joka jää vauvan kanssa kaksin. “Hyvästi seksi, baari-illat ja juttukeikat. Tervetuloa puklurätti, äidinmaidonvastike ja Teletapit. Mutta mistä hitosta tällainen äijä löytää ne kivikautiset äitigeenit?”

Avioliitto. Asuntolaina. Auto. Toimittajana työskentelevän Antti Pasasen elämä on mallillaan ja Pia-vaimo viimeisillään raskaana. Kunnes Naistenklinikan edessä kaikki muuttuu. Tuhiseva käärö syliinsä tyrkättynä Antti katsoo, kun taksin perävalot häipyvät näkyvistä, taksin takapenkillä Pia ja heidän tulevaisuutensa ydinperheenä. Elämä vauvan alias Paavo Pasasen ehdoilla alkaa, eikä Antilla ole aavistustakaan, mitä se tulee häneltä vaatimaan.

Rooleissa
ANTTI PASANEN – PETTERI SUMMANEN
ENNI – MARJA SALO
PIA – RIA KATAJA
ANNA REPONEN – MARJAANA MAIJALA
ILKKA REPONEN – NIKO SAARELA
ANTERO – JUHA MUJE
JANNE – SANTERI HELINHEIMO MÄNTYLÄ
NELLI – ANNA-MAIJA TUOKKO
PIHLAJA – PIHLA VIITALA
ULLA – ULLA TAPANINEN
VIHANTA – HANNELE LAURI

Muissa rooleissa nähdään maineikas näyttelijäkaarti, kuten Lauri Tilkanen, Jaana Saarinen, Minttu Mustakallio, Leea Klemola, Ona Kamu ja Ada Kukkonen.

posterfi-yosyotto_pieni

ENSI-ILTA
6.10.2017

KESTO
83 min

IKÄRAJA
S

OHJAUS
Marja Pyykkö

TUOTTAJA
Markus Selin ja Jukka Helle

KÄSIKIRJOITUS
Marko Leino ja Marja Pyykkö

ALKUPERÄISROMAANI
Eve Hietamies

KUVAUS
Konsta Sohlberg F.S.C.

LAVASTUS
Sattva-Hanna Toiviainen

PUKUSUUNNITTELU
Tiina Kaukanen

MASKEERAUSSUUNNITTELU
Kata Launonen

ÄÄNISUUNNITTELU
Panu Riikonen

MUSIIKKI
Antti Lehtinen

LEIKKAUS
Harri Ylönen

LEVITYS
Nordisk Film