Hevisaurus-elokuvaa tähdittävät mm. Taneli Mäkelä, Kari Hietalahti, Timo Kahilainen, Heikki Hela, Sanna Stellan ja Eija Vilpas

Hevisaurus-elokuvan kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä pääkaupunkiseudulla.

Hevisaurukset ovat saaneet kovaa seuraa, sillä heidän Hevisaurus-uutuuselokuvassaan näyttelevät muun muassa Kari Hietalahti, Timo Kahilainen, Taneli Mäkelä, Sanna Stellan ja Eija Vilpas. Hevisaurukset esiintyvät elokuvassa luonnollisesti omana itsenään. Solar Filmsin tuottaman koko perheen Hevisaurus-elokuvan ensi-ilta on joulukuussa 2015.

Elokuvan kuvaukset ovat paraikaa käynnissä pääkaupunkiseudulla. Mallikkaasti etenevät kuvaukset liikkuvat niin maan päällä kuin sen allakin, meren äärellä ja mantereella. Elokuva tuokin Hevisaurukset jurahevikaudelta nykyaikaan.

Elokuvan tuottaja Nina Laurio Solar Filmsiltä on kuvauksiin tyytyväinen: ”On ollut kiehtovaa seurata kuinka hassun hauskat Hevisaurukset tutustuvat kuvauksissa meidän ihmisten maailmaan. Kun kuvausmateriaali käsitellään tietokoneanimaation keinoin, tulemme näkemään ensi kertaa ihan oikeat, elävät Hevisaurukset.”

Koko perheen seikkailuelokuvan on käsikirjoittanut Veli-Pekka Hänninen. Hänen lisäkseen käsikirjoitustyöryhmässä ovat olleet mukana Antero Arjatsalo ja Heikki Salo. Elokuvan ohjaa Pekka Karjalainen ja tuottaa Nina Laurio. Elokuvan vastaavat tuottajat ovat Markus Selin ja Jukka Helle.

Hevisaurus-elokuva perustuu Sony Music Entertainment Finland Oy:n Hevisaurus-brändiin ja tunnettuihin dinosaurushahmoihin, jotka soittavat suosittua ja mieleenpainuvaa musiikkia lapsille ja lapsenmielisille. Hevisaurus on osittain animoitu live action -elokuva, jossa dinosaurushahmojen ilmeet animoidaan eläviksi.

Elokuvasta:
Hevisaurus on koko perheen seikkailuelokuva, jossa kymmenvuotiaat Toni ja Suvi pelastavat oudot, hassut, muinaisia dinosauruksia muistuttavat olennot ahneen liikemies Maximin kynsistä. Hevisauruksiksi itseään kutsuvat olennot rakastavat ennen kaikkea syödä ja soittaa railakasta hevimusiikkia.

Hevisauruksesta:
Viiden dinosauruksen muodostama lasten suosikkiyhtye Hevisaurus syntyi vuonna 2009 ajatuksesta tehdä laadukasta hevimusiikkia lapsille ja lapsenmielisille. Räyhäkäs lastenheviyhtye on julkaissut kuusi albumia, joista uusin Vihreä vallankumous julkaistiin syksyllä 2013. Hevisaurus on palkittu parhaan lastenmusiikkilevyn Emmalla. Yhtyeen levyjä on myyty yhteensä yli 170 000 kappaletta pelkästään Suomessa. Hevisaurus on herättänyt paljon huomiota myös Suomen ulkopuolella ja mm. Argentiinassa on jo julkaistu kaksi albumia espanjaksi varsin menestyksekkäästi; Heavysaurios sai elokuussa 2013 palkinnon vuoden parhaasta lasten levystä Gardel Music Awardsissa. Hevisaurus julkaisee uransa ensimmäisen kokoelman Jurahevin ikivihreät 24.10.2014.

Aiheeseen liittyvää