Sisäilmaa

Tiina Lymin kolmiosainen draamakomedia

Kun työvoimatoimistossa kummittelee, tulostavoitteet painavat ja homevaurio uhkaa, turvautuu palveluesimies Anneli Tiainen (Elina Knihtilä) omalaatuisiin keinoihin mahdottoman tilanteen edessä. Mutta yksi harha-askel johtaa vain pahempaan, vaatimukset kiristyvät entisestään, ja Anneli joutuu pelkäämään, paitsi salaisuutensa paljastumista, myös viraston arjen keskelle ilmaantuvia yhä oudompia ilmiöitä. Annelia piinaavat näyt, kummitukset ja pelottava homekasvusto ajavat hänet lähelle hulluuden rajaa. Ja kun hyvinvointivaltion seinät alkavat kaatua ympäriltä – kirjaimellisesti – on tehtävä valinta, luovuttaako vai laittaako itsensä alttiiksi.

Sarjan ovat Tiina Lymin alkuperäisaiheesta käsikirjoittaneet Juha Lehtola ja Tiina Lymi, ja ohjaus on Tiina Lymin. Pääosissa nähdään Elina Knihtilä, Hannu-Pekka Björkman, Jarkko Niemi, Milka Ahlroth, Sari Siikander, Satu Tuuli Karhu, Satu Silvo, Juho Milonoff, Pertti Sveholm ja Tommi Korpela. Sarjan on Ylelle tuottanut Solar Films.

1. Auta minua
Kun työvoimatoimistossa kummittelee, tulostavoitteet painavat ja homevaurio uhkaa, turvautuu palveluesimies Anneli omalaatuisiin keinoihin mahdottoman tilanteen edessä. Tiina Lymin kolmiosainen draamakomedia.

2. Kohti vallankumousta
Paineet kasvavat: Uusi innokas työntekijä pääsee Annelin salaisuuden jäljille, ministeriö kiristää vaatimuksia, homenäytteitä kerätään… Löytyykö ratkaisu rakkaudesta vai kapinasta?

3. Virkamiehen kunnia
Annelin TV-haastattelu lähtee käsistä, yllättävin seurauksin – samaan aikaan kaikki työntekijät alkavat nähdä mystisiä asioita – kuka auttaisi virkamiestä, kun homeen leviämistä ei estä enää mikään?