Katso täältä Antti J. Jokisen Pahan Kukat -elokuvan trailer

Lähiönuorista kertovan nykytarinan päärooleissa mm. Juno, Mikael Gabriel, Eero Aho ja Viljami Nojonen.

Katso alta trailer Antti J. Jokisen katu-uskottavasta jengidraamasta Pahan Kukat. Jokisen ohjaaman sekä käsikirjoittaman, lähiönuorista kertovan elokuvan päärooleissa esiintyvät räppäri Juno, Viljami Nojonen, Diana Tenkorang, Eero Aho, Alma Pöysti, räppäri Mikael Gabriel, Krista Kosonen sekä Tommi Korpela. Elokuvassa kuullaan mm. brittiläisen The Exploited -punk-bändin musiikkia. Tunnuskappaleen on kirjoittanut itseoikeutetusti Paleface.

https://www.youtube.com/watch?v=7VcsaSkV1Ek

Elokuvan ovat tuottaneet Markus Selin ja Jukka Helle. Pahan Kukat tulee ensi-iltaan alkusyksyllä 2016 ja sen levittää Future Film.

Antti Jokinen sai idean elokuvaan mellakoiden jälkeen 2012. ”Pahan Kukat on autenttinen tarina Suomesta 2015. Se ei ole poliittinen elokuva, eikä se ota kantaa puolesta tai vastaan nyky-yhteiskunnan toimintamalleihin. Tarkoitus on dokumentoida syrjäytymistä ja turhautumista draaman keinon”, Jokinen kertoo.

Elokuvasta
Pahan Kukat on ajankohtainen, rosoinen ja katujen musiikin tahdittama tarina uusioperheestä, joka kamppailee lähiölevottomuuksien paineessa. Elokuvan keskeinen hahmo on 15-vuotias Sipe, jonka koskettava suhde velipuoleensa ja vanhempiinsa muodostaa tarinan ytimen. Uhka poreilee pinnan alla koko ajan, kunnes levottomuudet purkautuvat väkivaltaisuuksiin ja mellakoihin – kohtalokkain seurauksin.

Aiheeseen liittyvää