Hevisaurukset valloittavat valkokankaan

Hevisaurus-elokuva perustuu Sony Music Entertainment Finland Oy:n Hevisaurus-brändiin ja tunnettuihin dinosaurushahmoihin, jotka soittavat suosittua ja mieleenpainuvaa musiikkia lapsille ja lapsenmielisille. Hevisaurus on osittain animoitu live action -elokuva, jossa dinosaurushahmojen ilmeet animoidaan eläviksi.

hevisaurus_elokuvan_kuva
Hevisaurus

Jättisuositut Hevisaurukset valloittavat nyt myös valkokankaan! Solar Filmsin tuottaman koko perheen Hevisaurus-elokuvan ensi-ilta on joulukuussa 2015. Koko perheen seikkailuelokuvan on käsikirjoittanut Veli-Pekka Hänninen, jonka lisäksi käsikirjoitustyöryhmässä ovat olleet mukana Antero Arjatsalo ja Heikki Salo. Elokuvan ohjaa Pekka Karjalainen ja tuottaa Nina Laurio. Elokuvan vastaavat tuottajat ovat Markus Selin ja Jukka Helle.

Elokuvan kuvaukset alkavat syyskuussa. Kuvausten tarkasta ajankohdasta sekä roolituksesta tiedotetaan erikseen.

Hevisaurus on koko perheen seikkailuelokuva, jossa kymmenvuotiaat Toni ja Suvi pelastavat oudot, hassut, muinaisia dinosauruksia muistuttavat olennot ahneen liikemies Maximin kynsistä. Hevisauruksiksi itseään kutsuvat olennot rakastavat ennen kaikkea syömistä ja railakasta hevimusiikkia.

TIIVISTETYT TUOTANTOTIEDOT

Ensi-ilta joulukuussa 2015

Ohjaus
PEKKA KARJALAINEN

Käsikirjoitus
VELI-PEKKA HÄNNINEN, ANTERO ARJATSALO, HEIKKI SALO

Tuottaja
NINA LAURIO

Vastaavat tuottajat
MARKUS SELIN, JUKKA HELLE

Levittäjä
NORDISK FILM

TV-oikeudet
YLE

HEVISAURUS-BÄNDISTÄ:
Viiden dinosauruksen muodostama lasten suosikkiyhtye Hevisaurus syntyi vuonna 2009 ajatuksesta tehdä laadukasta hevimusiikkia lapsille ja lapsenmielisille. Räyhäkäs lastenheviyhtye on julkaissut kuusi albumia, joista uusin, Vihreä vallankumous, julkaistiin syksyllä 2013. Hevisaurus on palkittu parhaan lastenmusiikkilevyn Emmalla. Yhtyeen levyjä on myyty yhteensä yli 170 000 kappaletta pelkästään Suomessa. Hevisaurus on herättänyt paljon huomiota myös Suomen ulkopuolella ja mm. Argentiinassa on jo julkaistu kaksi albumia espanjaksi varsin menestyksekkäästi; Heavysaurios sai elokuussa 2013 palkinnon vuoden parhaasta lasten levystä Gardel Music Awardseissa. Hevisaurus julkaisee uransa ensimmäisen kokoelman lokakuussa 2014.

Aiheeseen liittyvää