Hevisaurus-elokuvalla hyvä ensimmäisen viikon katsojamäärä

Katso alta haastattelut isoissa amerikkalaismedioissa

Hevisaurus-elokuvalla hyvä ensimmäisen viikon katsojamäärä
© Solar Films

Hevisaurus-elokuva on saanut ensimmäisen teatteriviikkonsa jälkeen ennakoineen 26 461 katsojaa. Elokuva oli viime viikon katsotuin kotimainen elokuva Suomessa. Hyvä ensimmäisen viikon kävijämäärä teattereissa osoittaa, että Hevisaurus kiinnostaa yhtä lailla konserttisaleissa kuin valkokankaallakin. Kaiken ikäisille katsojille sallittu elokuva toimii Hevisauruksen musiikin lailla eri ikäisille faneille sekä koko perheelle.

Katso alta jutut isoissa amerikkalaismedioissa, jotka haastattelivat Hevisauruksen musiikkituottaja Nino Laurennetta ja Herra Hevisaurusta.

Uutiskanava Fox Newsin nettijuttu:

http://www.foxnews.com/entertainment/2015/11/25/finland-heavisaurus-half-black-sabbath-half-barney-dinosaur/

Herra Hevisauruksen ja Ninon videohaastattelu Consequence of Sound -musiikkisivustolla. Kyseessä on yksi USA:n suurimmista musiikkisivustoista, jolla käy kuukausittain keskimäärin 10 miljoonaa kävijää.

http://consequenceofsound.net/video/this-finnish-metal-band-dresses-as-dinosaurs-and-makes-heavy-metal-music-for-kids/

Lisäksi maineikkaan Kerrang!-rock-lehden uusimmassa numerossa on sivun juttu Hevisauruksesta!

Elokuvan levittäjä Katarina Nyman iloitsee Hevisauruksen monipuolisesta suosiosta: “Mainiota huomata, että lasten rakastamat Hevisaurukset rokkaavat myös elokuvateattereissa! Yleisöpalaute on etenkin lasten parissa ollut erinomaista, mikä lupaa elokuvalle vahvaa elinkaarta.”

Hevisaurus-elokuvan tuottaja Nina Laurio Solar Filmsiltä iloitsee hyvästä kävijämäärästä: ”Hienoa, että lapset ja lapsenmieliset ovat löytäneet Hevisaurukset myös elokuvan kautta. Olen kuunnellut tarkalla korvalla palautetta. Elokuva on herättänyt lapsilla paljon ajatuksia ja niistä on keskusteltu vilkkaasti perheissä elokuvan jälkeen. Tavoitteenamme ollut hiukan erilainen, mutta turvallinen lastenelokuva näyttää hyvällä tavalla toteutuneen.”

Aiheeseen liittyvää