Vares – Sheriffin trailer on julkaistu, katso se täältä!

Etsivä Jussi Vares kohtaa Turun alamaailman Vares – Sheriffi -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa 7.1.2015.

Täältä näet esimakua siitä, minkälaisia haasteita ja vaaroja Vares kohtaa uutta murhamysteeriä selvittäessään. Trailer on vapaa jaettavaksi eri medioissa. Trailer on K12.

https://www.youtube.com/watch?v=tydKTKknSGw

Elokuvan maailmanensi-ilta on Turussa Logomossa 18.12.2014. Myös yleisöllä on mahdollisuus ostaa lippuja gaalailtaan. Lippuja myy Lippupiste. Lisätietoja tiedotteen lopussa.

Järjestyksessä jo yhdeksättä Vares-elokuvaa tähdittää nimekäs näyttelijäkaarti. Antti Reini näyttelee itseoikeutetusti etsivä Vareksen pääroolin. Muissa merkittävissä rooleissa esiintyvät Jasper Pääkkönen, Jukka-Pekka Palo, Jukka Puotila sekä Karoliina Blackburn.

Vares – Sheriffi perustuu Reijo Mäen samannimiseen teokseen. Elokuvan ohjaa Saksassa asuva suomalainen Hannu Salonen. Berliinin Elokuva-Akatemiassa opiskellut Salonen on luonut erittäin merkittävän uran Saksasta käsin. Hän on ohjannut kaikkiaan 26 pitkää elokuvaa, joista suurin osa on trillereitä ja draamoja. Lisäksi hän on ohjannut useita lyhyempiä, 45-minuuttisia ja 60-minuuttisia elokuvia sekä muutamia sarjoja. Hän on ohjannut mm. Crossing Lines -sarjaa, jonka yhtä pääosaa näyttelee Donald Sutherland. Salonen keskittyy taiteellisessa työssään pitkiin elokuviin ja onkin työskennellyt viime vuodet kansainvälisten produktioiden parissa eri puolilla maailmaa. Sheriffi on Salosen 27. kokopitkä elokuva. Suomessa Saloselta on nähty muutamia Kriminalistin jaksoja sekä Rikospaikalla-elokuvat Borowskin tango ja Varastettu vauva. Myös Itämeren Hiddensee-saarelle sijoittuva pakolaisdraama Toivon häivä (Spur der Hoffnung) on nähty Suomessa.

Maailmanensi-ilta
Tapahtumatiedot
Logomo, Turku 18.12.2014
Show alkaa kello 19.30
Elokuvan jälkeen iltaa on mahdollisuus jatkaa Logomossa Vareksen tyyliin
Ravintola Apollossa käynnistyvät Vares-megabileet kello 22.00
Huom! Katso tarkat tapahtumatiedot ja varaa liput Logomon sivuilta.

Aiheeseen liittyvää