Vares – Sheriffi on ylittänyt 100 000 katsojan rajan

Vares-elokuvilla yli miljoona katsojaa

Hannu Salosen ohjaama Vares – Sheriffi on ylittänyt 100 000 katsojan viime perjantaina 6.2.2015. Elokuva on saanut eilisiltaan 8.2.2015 mennessä 102 936 katsojaa. Kyseessä on ensimmäinen tänä vuonna ensi-iltansa saanut elokuva, joka on rikkonut 100 000 katsojan rajan.

Kaikki Vares-elokuvat ovat keränneet elokuvateattereissa yhteensä 1 091 528 katsojaa. Vares – Sheriffi on järjestyksessä yhdeksäs Vares-elokuva.

Solar Filmsin toimitusjohtaja ja elokuvan toinen tuottaja Jukka Helle kommentoi katsojalukuja seuraavasti: ”Sadan tuhannen kävijämäärä kertoo siitä, että tauon jälkeen Vares on kasvattanut fanikuntaansa ja jatkaa vahvaa menestystä elokuvateattereissa.”

Etsivä Jussi Vareksen pääroolin näyttelee Antti Reini. Muissa merkittävissä rooleissa nähdään mm. Jasper Pääkkönen, Jukka-Pekka Palo, Jukka Puotila sekä Karoliina Blackburn. Elokuvan on ohjannut Hannu Salonen ja hän on käsikirjoittanut sen yhdessä Mika Karttusen kanssa. Vares – Sheriffi perustuu muiden Vares-elokuvien lailla Reijo Mäen romaaneihin.

Aiheeseen liittyvää