Katso täältä Elastisen uusi Vares-henkinen video Eteen ja ylös

Vares – Sheriffi –elokuvan loppukappale on Elastisen tulevan albumin ensimmäinen single.

Katso täältä Elastisen uusi Vares-henkinen-video Eteen ja ylös. Vares – Sheriffi –elokuvan loppukappale on Elastisen tulevan albumin ensimmäinen single. Elokuvan ensi-ilta on keskiviikkona 7.1.2015.
Etsivä Jussi Vareksen pääroolin näyttelee Antti Reini. Muissa merkittävissä rooleissa esiintyvät Jasper Pääkkönen, Jukka-Pekka Palo, Jukka Puotila sekä Karoliina Blackburn. Elokuvan on ohjannut Hannu Salonen. Video on vapaa jaettavaksi eri medioissa.

http://youtu.be/DkJkOl4qv0I

Vares – Sheriffi perustuu Reijo Mäen samannimiseen teokseen. Elokuvan on ohjannut Saksassa asuva suomalainen Hannu Salonen. Berliinin Elokuva-Akatemiassa opiskellut Salonen on luonut erittäin merkittävän uran Saksasta käsin. Hän on ohjannut kaikkiaan 26 pitkää elokuvaa, joista suurin osa on trillereitä ja draamoja. Lisäksi hän on ohjannut useita lyhyempiä, 45-minuuttisia ja 60-minuuttisia elokuvia sekä muutamia sarjoja. Hän on ohjannut mm. Crossing Lines -sarjaa, jonka yhtä pääosaa näyttelee Donald Sutherland. Salonen keskittyy taiteellisessa työssään pitkiin elokuviin ja onkin työskennellyt viime vuodet kansainvälisten produktioiden parissa eri puolilla maailmaa. Sheriffi on Salosen järjestyksessä 27. kokopitkä elokuva. Suomessa Saloselta on nähty muutamia Kriminalistin jaksoja sekä Rikospaikalla-elokuvat Borowskin tango ja Varastettu vauva. Myös Itämeren Hiddensee-saarelle sijoittuva pakolaisdraama Toivon häivä (Spur der Hoffnung) on nähty Suomessa.

Hannu Salonen on käsikirjoittanut Vares – Sheriffi -elokuvan yhdessä Mika Karttusen kanssa. Solar Filmsin elokuvan ovat tuottaneet Jukka Helle ja Markus Selin. Elokuvan levittää Nordisk Film.

Aiheeseen liittyvää