Vares – Sheriffi oli viikonlopun ylivoimaisesti katsotuin elokuva

Vares-elokuvien katsojamäärä on ylittänyt miljoonan katsojan rajan.

Hannu Salosen ohjaama Vares – Sheriffi on saanut avausviikonloppunsa jälkeen huimat 41 556 katsojaa. Elokuva sai ensi-iltansa keskiviikkona 7.1.2015. Tämän lisäksi kaikkien Vares-elokuvien kokonaiskatsojamäärä elokuvateattereissa on ylittänyt miljoonan katsojan rajapyykin perjantaina 9.1.2015 ja on nyt 1 030 148. Vares – Sheriffi on järjestyksessä yhdeksäs Vares-elokuva.

Vares – Sheriffin 41 556 katsojan määrä koostuu viiden päivän luvuista. Elokuva keräsi perjantain 9.1. ja sunnuntain 11.1. välillä 31 744 katsojaa ja oli näin ollen selkeästi viikonlopun katsotuin elokuva.
Solar Filmsin toimitusjohtaja ja elokuvan toinen tuottaja Jukka Helle kommentoi katsojalukuja seuraavasti: ”Miljoona katsojaa tähän mennessä sekä erittäin vahva avaus uusimmalla elokuvalla kertovat siitä, että Vares on säilyttänyt paikkansa katsojien suosikkina. Olemme enemmän kuin tyytyväisiä.”

Etsivä Jussi Vareksen pääroolin näyttelee Antti Reini. Muissa merkittävissä rooleissa esiintyvät Jasper Pääkkönen, Jukka-Pekka Palo, Jukka Puotila sekä Karoliina Blackburn. Elokuvan on ohjannut Hannu Salonen ja hän on käsikirjoittanut sen yhdessä Mika Karttusen kanssa. Vares – Sheriffi perustuu muiden Vares-elokuvien lailla Reijo Mäen romaaneihin. Solar Filmsin elokuvan ovat tuottaneet Jukka Helle ja Markus Selin. Elokuvan levittää Nordisk Film.

Aiheeseen liittyvää