Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuvan ensi-ilta on 2.11.2016

Päärooleissa näyttelevät Sami Hedberg, Jaajo Linnonmaa ja Aku Hirviniemi. Elokuvassa nähdään myös Kalle Lamberg, Anu Sinisalo, Eeva Litmanen, Manuela Bosco ja Niina Lahtinen.

Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuva tulee ensi-iltaan 2.11.2016. Elokuva on jatkoa jättimäisen suositulle Luokkakokous-elokuvalle, joka sai elokuvateattereissa kaikkiaan yli 500 000 katsojaa.

Elokuvan päärooleissa nähdään ensimmäisen osan lailla Sami Hedberg, Aku Hirviniemi ja Jaajo Linnonmaa.
Merkittävässä roolissa esiintyy tällä kertaa myös Kalle Lamberg. Muissa rooleissa nähdään mm. Anu Sinisalo, Niina Lahtinen, Manuela Bosco, Eeva Litmanen, Helena Vierikko ja Saija Lentonen. Elokuvan ohjaa Taneli Mustonen, joka ohjasi myös ensimmäisen Luokkakokous-elokuvan. Elokuva on Solar Films -tuotantoa ja sen tuottaa Jesse Fryckman.

Luokkakokous oli Suomen viime vuoden katsotuin kotimainen elokuva, joka sai yli 500 000 katsojaa elokuvateattereissa. Se on myös toiseksi katsotuin kotimainen elokuva Suomessa 25 viime vuoden aikana. Luokkakokous palkittiin Yleisö-Jussilla.

Luokkakokous 2 – Polttarit perustuu vapaasti soveltaen tanskalaisen Klassefesten-elokuvan jatko-osaan, jossa on mukana omaleimainen Suomi-lisä. Varmaan tiedättekin jo. Sellainen Luokkakokous-henkinen.

Elokuvan tiedot

Ohjaus
Taneli Mustonen

Tuottaja
Jesse Fryckman

Vastaavat tuottajat
Markus Selin ja Jukka Helle

Tuotantoyhtiö
Solar Films

Alkuperäiskäsikirjoitus
Claudia Boderke ja Lars Mering

Sovitettu käsikirjoitus
Taneli Mustonen

Päärooleissa
Aku Hirviniemi – Niklas
Jaajo Linnonmaa – Tuomas
Sami Hedberg – Antti

Levittäjä
Nordisk Film

Televisio-oikeudet
Nelonen

Aiheeseen liittyvää