Katso täältä JVG:n ja Elias Gouldin Luokkakokous 2 -henkinen video Revolveri

Biisillä esiintyvät JVG, Elias Gould sekä tuottaja MGI. Elokuva ensi-illassa tänään 2.11.2016.

Katso täältä JVG:n ja Elias Gouldin Luokkakokous 2 -elokuvan hengessä kuvattu video Revolveri. JVG:n, Elias Gouldin ja tuottaja MGI:n biisi on julkaistu tänään digitaalisesti. Video on vapaa jaettavaksi eri medioissa. Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuva on ensi-illassa tänään 2.11.2016.

https://www.youtube.com/watch?v=J8cG8JkmCIY

”Nähtiin kesällä Jaajon kanssa ja se kyseli, tehtäiskö tänä vuonna taas biisi leffaan. Tottakai oltiin heti messissä. Meil oli MGI:n kanssa sopiva biisi työn alla ja kertosäkeeseen haluttiin Elias Gould mukaan. Siitä tuli hyvä bilebiisi bileleffaan!” kertoo Ville Galle.

Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuva on itsenäinen jatko-osa jättimäisen suositulle Luokkakokous-elokuvalle, joka sai elokuvateattereissa kaikkiaan yli 500 000 katsojaa. Elokuvan päärooleissa nähdään ensimmäisen osan lailla Sami Hedberg, Aku Hirviniemi ja Jaajo Linnonmaa. Merkittävässä roolissa esiintyy tällä kertaa myös Kalle Lamberg. Muissa rooleissa nähdään mm. Anu Sinisalo, Niina Lahtinen, Manuela Bosco, Eeva Litmanen, Helena Vierikko ja Saija Lentonen. Elokuvan ohjaa Taneli Mustonen, joka ohjasi myös ensimmäisen Luokkakokous-elokuvan. Elokuva on Solar Films -tuotantoa ja sen tuottaa Jesse Fryckman.

Katso elokuvan trailer täältä. Trailerin voi jakaa eri medioissa.
https://www.youtube.com/watch?v=nNWMnmdSYWY

Luokkakokous oli Suomen viime vuoden katsotuin kotimainen elokuva, joka sai yli 500 000 katsojaa elokuvateattereissa. Se on myös toiseksi katsotuin kotimainen elokuva Suomessa 25 viime vuoden aikana. Luokkakokous palkittiin Yleisö-Jussilla.

Luokkakokous 2 – Polttarit perustuu vapaasti soveltaen tanskalaisen Klassefesten-elokuvan jatko-osaan, jossa on mukana omaleimainen Suomi-lisä. Varmaan tiedättekin jo. Sellainen Luokkakokous-henkinen.

Aiheeseen liittyvää