Luokkakokous 2 -elokuva on ylittänyt 200 000 katsojan rajapyykin

Elokuva on saanut eilisiltaan mennessä 200 545 katsojaa.

Taneli Mustosen Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuva on ylittänyt maagisen 200 000 katsojan rajapyykin. Elokuva on saanut eilisiltaan mennessä 200 545 katsojaa ennakot mukaan lukien. Luokkakokous 2 tuli ensi-iltaan 2.11.2016, joten 200 000 rajapyykki ylittyi hieman yli kahdessa viikossa. Solar Filmsin tuottaman elokuvan päärooleja näyttelevät Sami Hedberg, Aku Hirviniemi ja Jaajo Linnonmaa. Elokuvan levittää Nordisk Film.

”Naiset vie, miehet vikisee! Merkityksellinen 200 000 katsojan rajapyykki on nyt ylitetty, kiitos naisten, joita on ollut teattereissa selkeä enemmistö”, elokuvan tuottaja Jesse Fryckman kommentoi. ”Liekö siitä ja sen koosta puhuminen sittenkin miehille hankalaa?” Fryckman naurahtaa.

Katso täältä uusi kohtauspätkä elokuvasta:
https://www.youtube.com/watch?v=DUrvtAft3gc

Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuva on jatkoa jättimäisen suositulle Luokkakokous-elokuvalle, joka sai elokuvateattereissa kaikkiaan yli 500 000 katsojaa. Elokuvan päärooleissa nähdään ensimmäisen osan lailla Sami Hedberg, Aku Hirviniemi ja Jaajo Linnonmaa. Merkittävässä roolissa esiintyy tällä kertaa myös Kalle Lamberg. Muissa rooleissa nähdään mm. Anu Sinisalo, Niina Lahtinen, Manuela Bosco, Eeva Litmanen, Helena Vierikko ja Saija Lentonen. Elokuvan on ohjannut Taneli Mustonen, joka ohjasi myös ensimmäisen Luokkakokous-elokuvan. Elokuva on Solar Films -tuotantoa ja sen on tuottanut Jesse Fryckman.

Luokkakokous oli Suomen viime vuoden katsotuin kotimainen elokuva. Se on myös toiseksi katsotuin kotimainen elokuva Suomessa 25 viime vuoden aikana. Luokkakokous palkittiin Yleisö-Jussilla.

Luokkakokous 2 – Polttarit perustuu vapaasti soveltaen tanskalaisen Klassefesten-elokuvan jatko-osaan, jossa on mukana omaleimainen Suomi-lisä. Varmaan tiedättekin jo. Sellainen Luokkakokous-henkinen.

Aiheeseen liittyvää