Katso täältä Syysprinssi-elokuvan trailer

Päärooleissa Lauri Tilkanen ja Laura Birn.

syysprinssi_kansi

Laura Birnin ja Lauri Tilkasen tähdittämä Solar Films -elokuva tulee ensi-iltaan 14.10.2016.

Katso täältä Syysprinssi-elokuvan trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=ZlGmmRFiKI0

Alli Haapasalon ohjaama fiktiivinen elokuva pohjautuu Anja Snellmanin (Kauranen) samannimiseen menestysromaaniin, joka julkaistiin vuonna 1996. Elokuvan päärooleissa näyttelevät Lauri Tilkanen ja Laura Birn. Muissa rooleissa esiintyvät mm. Paula Vesala, Tiina Weckström, Kaija Pakarinen ja Olavi Uusivirta. Elokuvan tuottaa Rimbo Salomaa ja sen levittää Future Film. Kyseessä on Alli Haapasalon ensimmäinen koko illan elokuvan ohjaustyö.

ELOKUVASTA
Syysprinssi-elokuvassa nuoret kirjailijanalut ja kulttuuriprovokaattorit Inka ja Juhana rakastuvat palavasti, ja kiihkeästä suhteesta tulee molemmille elämän muuttava kokemus. Mutta rakkauden huipulla Inka alkaa ymmärtää, että heidän hullu rakkautensa onkin muuttumassa Juhanan hulluudeksi.
Elokuva sijoittuu vuosiin 1980-1981, jolloin punk-liike ja uusi aalto olivat rantautuneet Suomeen ja nuoret taiteilijat hakivat kiihkeästi paikkaansa yhteiskunnassa. Haluttiin irti 70-luvun poliittisesti tunkkaisista asetelmista ja haastettiin suuria ikäluokkia. Tämän murroksen barrikadeilla kaksi nuorta esikoiskirjailijaa kohtasi toisensa ja koki lyhyen mutta intohimoisen, kauniin mutta myös rujon rakkauden.
Pääosia – Inka Pajusta ja Juhana Mannermaata – näyttelevät valovoimaiset Laura Birn ja Lauri Tilkanen.

Aiheeseen liittyvää