ILOSIA AIKOJA, MIELENSÄPAHOITTAJA -ELOKUVA YLITTÄNYT 100 000 KATSOJAN RAJAPYYKIN

Elokuva on kerännyt toisen esitysviikonlopun jälkeen 2.9.2018 mennessä kaikkiaan 109 438 katsojaa.

Tiina Lymin ohjaama arvostelumenestys Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja on ylittänyt 100 000 katsojan rajapyykin eilen sunnuntaina. Elokuva on kerännyt toisen esitysviikonlopun jälkeen 2.9.2018 mennessä kaikkiaan 109 438 katsojaa.

Elokuvan tuottaja Markus Selin toteaa tyytyväisenä: ”Mielensäpahoittaja on suomalaisen sielunmaisema parhaimmillaan. Jokainen meistä löytää Heikki Kinnusen Mielensäpahoittajasta joko itsensä, läheisen tuttavan tai osia heistä.”

Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja -elokuvan on ohjannut Tiina Lymi ja päärooleja, Mielensäpahoittajaa ja hänen pojantytärtään Sofiaa, näyttelevät Heikki Kinnunen ja Satu Tuuli Karhu. Sivurooleissa nähdään muun muassa Jani Volanen, Elina Knihtilä, Sulevi Peltola, Iikka Forss, Mari Perankoski sekä Janne Reinikainen.

Synopsis
Mielensäpahoittaja aikoo kuolla, koska kaikki hommat on tehty ja elämästä kadonnut tarkoitus. Mutta juuri kun oma arkku on valmistumassa, Mielensäpahoittajan luo saapuu uusi elämä. Lapsenlapsi, 17-vuotias Sofia on ongelmissa ja tarvitsee isoisänsä jääräpäisyyttä, viisautta ja takan lämpöä. Mielensäpahoittaja taas saa elämäänsä tarkoituksen ja suuren salaisuuden. Vanhan jäärän ja nuoren kaupunkilaistytön yhteiselämässä kahdesta puolikkaasta kasvaa enemmän kuin yksi kokonainen.

Viimeisimmät artikkelit