ILOSIA AIKOJA, MIELENSÄPAHOITTAJA -ELOKUVALLE LOISTAVA AVAUSVIIKONLOPPU

Katsojia ennakoineen 50 789 – viikonloppuna 39 144 katsojaa. Kyseessä vuoden paras kotimaisen elokuvan avausviikonlopputulos. Elokuva on arvostelumenestys.

Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja -elokuva on tehnyt loistavan avaustuloksen ensimmäisenä viikonloppunaan. Elokuva sai 39 144 katsojaa aikavälillä perjantai 24.8.–sunnuntai 26.8.2018 ja se on kerännyt ennakoineen jo 50 789 katsojaa. Kyseessä on kuluvan vuoden paras kotimaisen elokuvan avausviikonlopputulos (pe-su). Tulos on niin ikään 32 % parempi kuin Mielensäpahoittaja-elokuvalla, joka sai ensi-iltansa 5.9.2014 ja sai avausviikonloppunaan 29 670 katsojaa.

Elokuvan tuottaja Markus Selin on tuloksesta iloinen: ”Yleisö on selvästi pitänyt näkemästään. Tiina Lymi, Heikki Kinnunen ja Satu Tuuli Karhu ovat tehneet loistotyön sivuosanäyttelijöiden ja koko tekijäryhmän kanssa. Suomen kansa suorastaan hyrisee tyytyväisyydestä.”

Viikonlopun ovensuukyselyssä Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja sai katsojilta loistavaa palautetta: elokuvaa pidettiin erinomaisena ja suositteluaste oli ennätykselliset 95%. Ovensuukyselyn toteutti Parametra Oy.

Elokuvan on ohjannut Tiina Lymi ja päärooleja, Mielensäpahoittajaa ja hänen pojantytärtään Sofiaa, näyttelevät Heikki Kinnunen ja Satu Tuuli Karhu. Sivurooleissa nähdään muun muassa Jani Volanen, Elina Knihtilä, Sulevi Peltola, Iikka Forss, Mari Perankoski sekä Janne Reinikainen.

Viimeisimmät artikkelit