JASPER PÄÄKKÖNEN PALAA KYYPAKKAUKSEN ROOLIIN VARES X -ELOKUVASSA

Rooleissa myös mm. Kalle Lamberg, Olga Temonen, Jenni Kokander ja Mikko Töyssy.

Jasper Pääkkönen palaa Kyypakkauksen rooliin uusimmassa, järjestyksessään jo kymmenennessä Vares-elokuvassa, joka on nimeltään Vares X. Elokuvan ensi-ilta on tulevana syksynä ja sen tarkka päivämäärä julkistetaan erikseen. Yksityisetsivä Vareksen pääroolin näyttelee Leo Sjöman ja elokuvan ohjaa Tuukka Temonen. Solar Filmsin elokuvan tuottavat Rimbo Salomaa, Markus Selin ja Jukka Helle ja sen levittää Nordisk Film.

Elokuvassa on komea näyttelijäkaarti, kuten Vareksen maailmaan kuuluu. Merkittävissä sivurooleissa nähdään Kalle Lamberg, Olga Temonen, Jenni Kokander, Mikko Töyssy, Pelle Heikkilä, Aku Sipola, Kreeta Salminen ja Tom Petäjä. Muista näyttelijöistä jo julkistettuja ovat Sara Soulié, Satu Silvo, Mikko Kouki ja Ilona Chevakova.

“Vareksen maailma on päivitetty uusin kasvoin ja tapahtumin versioon 2.0. Elokuva sijoittuu luonnollisesti Turkuun”, tuottaja Rimbo Salomaa kertoo. Vares X -elokuvan alkuperäiskäsikirjoituksen ovat kirjoittaneet Satu Rasila ja Akseli Kouki ja se perustuu löyhästi Reijo Mäen Vares-dekkariin Kolmijalkainen mies.

Viimeisimmät artikkelit