Solar Television vei sekä Kultainen TV- että Venla -gaalojen kaikki game show -ehdokkuudet

Historiallinen tupla-tripla takaa vuoden ikäiselle Solar Televisionille kaksi tv-alan suurta palkintoa.

Solar Television Oy:n ohjelmat ovat valloittaneet kaikki ehdokkuudet Kultainen TV- ja Venla –gaalojen game show -kategorioissa. On poikkeuksellista, että kaikki ehdokkaat ovat samasta tuotantoyhtiöstä. Lisäksi Solar Televisionin tuottama Meidän Isä On Parempi Kuin Teidän Isä on ehdolla parhaan viihdeohjelman Venlan saajaksi.

Kultainen TV -gaalassa vuoden 2008 parhaaksi game showksi ovat ehdolla Tuntemattomat (Jaska Saariluoma / MTV3), Fiksumpi Kuin Koululainen (Nicke Lignell / MTV3) ja Meidän Isä On Parempi Kuin Teidän Isä (Ville Klinga / Nelonen).

Venla-gaalassa parhaan game shown titteliä tavoittelevat Pelkokerroin (Aleksi Valavuori / Nelonen), Tuntemattomat ja Fiksumpi Kuin Koululainen.

– Iloista asiassa on se, että ehdokkuudet ovat alan ammattilaisten päättämiä, joten kädenjälkemme on miellyttänyt heitäkin. Suuren yleisön mielipide olikin jo selvää hyvin katsojalukujen perusteella, Solar Televisionin vastaava tuottaja Petteri Ahomaa toteaa.

Solar Filmsin tytäryhtiö Solar Television on vastannut yhtiön televisiotuotannosta vuoden 2008 alusta. Solar Televisionin vastaava tuottaja on Petteri Ahomaa ja tuottaja Martti Sivonen.

Kultainen TV -gaala televisoidaan suorana lähetyksenä sunnuntaina 11. tammikuuta klo 19.25 – 21.00 MTV3-kanavalla. Venla nähdään Nelosella perjantaina 16. tammikuuta klo 20 – 22.

Viimeisimmät artikkelit