Etsitkö kadonnutta sukulaista tai ystävää? MTV3:n sarjauutuus auttaa Sinua löytämään hänet!

Oletko haaveillut vielä joskus tapaavasi kauan sitten maailmalle kadonneen sukulaisesi tai rakkaan ystäväsi?

Jenni Pääskysaari

Missä hän asuu, mitä hän tekee, miltä hän näyttää? Kaipaatko yhteyttä ihmiseen, jota et voi unohtaa? Haluatko kertoa jollekin, että olet olemassa?

MTV3:n sarjauutuus Kadonneen jäljillä on TV-ohjelma, jossa autetaan ihmisiä löytämään maailmalle kadonneita henkilöitä. Ulkomailla asuva sukulainen ei välttämättä edes tiedä, että häntä kaivataan, häntä ei ehkä ole koskaan aikaisemmin edes tavattu tai muistikuvat hänestä ovat ajan haalistamat. Ohjelma kertoo sekä etsijän että maailmalle kadonneen tarinan.

Jenni Pääskysaaren juontaman Kadonneen jäljillä -ohjelman sävy on kauttaaltaan positiivinen ja kannustava, mutta samalla se haastaa osallistujansa palaamaan omaan menneisyyteensä ja sieltä löytyviin kenties koskettaviin ja kipeisiinkin asioihin.

Maailman tuuliin kadonnut läheinen voi olla isä, äiti, sisar, veli, poika, tytär tai muu lähisukulainen tai erityisen rakas ja läheinen ystävä, myös kadonnut rakastettu vuosien takaa. Voimme auttaa Suomeen adoptoitua henkilöä etsimään oikeat vanhempansa tai suomalaisvanhempia saamaan yhteyden ulkomaille adoptoituun lapseensa.

Kuvauksiin valittavien henkilöiden ei tarvitse itse etsiä kadonneita sukulaisiaan. Riittää kun on olemassa aavistus siitä, että etsittävä henkilö saattaa olla olemassa ja saattaa elää parhaillaan jossain tietyssä maassa. Ohjelmaan hakevan henkilön tulee varautua 3-4 päivää kestäviin kuvauksiin Suomessa sekä maksimissaan viikon pituiseen kuvausmatkaan ulkomailla. Ohjelmaan hakijalta edellytetään myös aitoa halua ja valmiutta kohdata etsimänsä henkilö.

Kadonneen jäljillä perustuu hollantilaiseen alkuperäisformaattiin Spoorloos, jota on esitetty useissa maissa eri puolilla maailmaa. Esimerkiksi Ruotsissa ohjelma nähdään nimellä Spårlöst ja Australiassa nimellä Find My Family. Ohjelma on ollut kaikkialla menestys syvästi koskettavan ja inhimillisen sisältönsä vuoksi.

Ohjelman rekry alkaa perjantaina 19.12., ilmoittautua voi osoitteessa mtv3.fi/kadonneenjaljilla.
Kadonneen jäljillä -sarjan tuottaa MTV3-kanavalle Solar Television.

Viimeisimmät artikkelit