SAMI HEDBERGIN HUIKEAT ALTER EGOT NÄET TÄÄLTÄ

Samilla on kaikkiaan kuusi sivuroolia Se mieletön remppa -elokuvassa. Pääroolissa myös Kiti Kokkonen.

Sami Hedberg näyttelee lukuisia sivurooleja juuri ensi-iltaan tulleessa Se mieletön remppa -elokuvassa. Oheiset hulvattomat kohtauspätkät esittelevät otteet elokuvan monipuolisista hahmoista, joissa näkyvät myös Samin loistavat koomikon taidot. Hahmojen syntyyn on vaikuttanut merkittävästi myös maskeeraussuunnittelija Saara Räisänen.

Ohesta näet Samin äärimmäisenä arkkitehti Pirkka Tyynituulena sekä pettämättömänä remonttimies Mishana. Kaikkiaan sivurooleja Samilla on elokuvassa seitsemän. Kohtauspätkät voi jakaa eri medioissa.

Pirkka Tyynituuli
https://www.youtube.com/watch?v=veM_3iWYb_w

Shit goes down
https://www.youtube.com/watch?v=YvPJ_RfFdlM

Elokuvan on ohjannut Taneli Mustonen ja se tuli ensi-iltaan keskiviikkona 19.2.2020. Elokuvan sivurooleissa nähdään Samin lisäksi Rea Mauranen, Kari Ketonen, Hannu-Pekka Björkman, Inka Kallén, Jukka Rasila ja Hannes Suominen.

Ohjaaja Taneli Mustonen tunnetaan mm. Luokkakokous ja Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuvien ohjaajana. Se mieletön remppa on Solar Filmsin ja Don Filmsin yhteistuotantoa ja sen ovat tuottaneet Aleksi Hyvärinen, Markus Selin ja Jukka Helle.

Elokuvasta

Elokuvassa Kiti Kokkosen ja Sami Hedbergin esittämä pariskunta, Maija ja Jalmari, perii unelmiensa talon. Hetken aikaa he elävät siinä uskossa, että onni potkaisi heitä oikein kunnolla. Mutta: talovanhus vaatiikin pientä remppaa. Pian pariskunta huomaa olevansa keskellä kaikkien aikojen remonttisoppaa.

Se mieletön remppa kuvattiin Suomessa ja Virossa viime kesänä. Elokuvan ovat käsikirjoittaneet Atle Antonsenin ja Arild Fröhlichin menestyskomedian Norske Byggeklosser pohjalta Taneli Mustonen ja Aleksi Hyvärinen. Elokuvan levittää Nordisk Film.

Viimeisimmät artikkelit