SE MIELETÖN REMPPA -ELOKUVALLA 65 925 KATSOJAA AVAUSVIIKONLOPUN JÄLKEEN

Kyseessä kuluvan vuoden paras elokuvan avaustulos sekä kymmenenneksi paras kotimaisen elokuvan avaustulos.

Taneli Mustosen ohjaamalla Se mieletön remppa -elokuvalla on avausviikonlopun jälkeen koossa huikeat 65 925 katsojaa. Elokuva tuli ensi-iltaan keskiviikkona 19.2.2020 ja se sai viiden päivän aikana 65 228 katsojaa kaikkiaan 133 valkokankaalla. Kyseessä on kuluvan vuoden paras avaustulos ja kautta aikojen kymmenenneksi paras kotimaisen elokuvan avaustulos. Se mieletön remppa on Solar Filmsin ja Don Filmsin yhteistuotantoa ja sen levittää Nordisk Film.

Tuottaja Solar Filmsin Markus Selin on syystäkin tyytyväinen: “Naulan kantaan! Vuoden ykkönen ja kaikkien aikojen kymmenenneksi suurin kotimaisen elokuvan avaus. Taneli Mustonen teki sen taas ja kansa näytti, mistä se pitää.”

Tuottaja ja elokuvan toinen käsikirjoittaja Aleksi Hyvärinen Don Filmsiltä on hänkin enemmän kuin iloinen: “On ollut huikeata seurata tätä yleisöryntäystä teattereihin. Lämmin kiitos myös kaikista meille tulleista viesteistä. Hienointa on ollut kuulla, kuinka Maijan ja Jalmarin toilailut ovat saaneet ihmiset nauramaan talven harmauden keskellä ja unohtamaan hetkeksi arjen.”

Taneli Mustonen tunnetaan mm. Luokkakokous ja Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuvien ohjaajana. Se mieletön remppa on Solar Filmsin ja Don Filmsin yhteistuotantoa ja sen ovat tuottaneet Aleksi Hyvärinen, Markus Selin ja Jukka Helle. Elokuvan sivurooleissa nähdään Rea Mauranen, Kari Ketonen, Hannu-Pekka Björkman, Inka Kallén, Jukka Rasila ja Hannes Suominen.

Sami Hedberg näyttelee elokuvassa lukuisia sivurooleja. Oheiset hulvattomat kohtauspätkät esittelevät otteet elokuvan monipuolisista hahmoista, joissa näkyvät myös Samin loistavat koomikon taidot. Hahmojen syntyyn on vaikuttanut merkittävästi myös maskeeraussuunnittelija Saara Räisänen.

Ohesta näet Samin äärimmäisenä arkkitehti Pirkka Tyynituulena sekä pettämättömänä remonttimies Mishana. Kaikkiaan sivurooleja Samilla on elokuvassa kuusi.

Pirkka Tyynituuli
https://www.youtube.com/watch?v=veM_3iWYb_w
Shit goes down
https://www.youtube.com/watch?v=YvPJ_RfFdlM

Viimeisimmät artikkelit