METSÄJÄTTI SELVÄSTI VIIKON KATSOTUIN ELOKUVA

Elokuva on saanut kaikista katsojista 24 % toisella esitysviikollaan.

Metsäjätti-elokuva on noussut viikon katsotuimmaksi elokuvaksi 24 %:lla elokuvien kokonaiskatsojamääristä toisella esitysviikollaan. Ville Jankerin ohjaama elokuva tuli ensi-iltaan 11.9.2020, joten se nousi listan kärkeen toisella teatteriviikollaan, jolloin se sai 15 246 katsojaa. Metsäjätti on saanut eiliseen torstaihin 24.9.2020 mennessä kaikkiaan 35 874 katsojaa. Elokuva on Solar Filmsin tuotantoa ja sen levittää Nordisk Film.

Solar Filmsin tuottaja Rimbo Salomaa iloitsee elokuvan suosiosta eri puolilla Suomea. “Hienoa, että Metsäjätti on pitänyt pintansa sekä maaseudulla että kaupungeissa ja noussut toisella esitysviikolla koko Suomen katsotuimmaksi elokuvaksi, mikä on harvinaista”, hän sanoo.

Ohjaaja Ville Jankeri on puolestaan iloinen siitä, että ihmiset ovat löytäneet tiensä takaisin elokuvateattereihin. Hän jatkaa: “Eritoten iloinen olen pienten paikkakuntien teattereiden puolesta, joiden yleisöä elokuvamme puhuttelee.”

Katso alta vasta julkaistu kohtauspätkä. Kohtauksessa Anu Sinisalon esittämä johtaja Katariina ja Jussi Vatasen esittämä päähenkilö Pasi keskustelevat tehtaan toiminnasta.

https://www.youtube.com/watch?v=ufMhnwOcayE

Alla myös elokuvan trailer, jossa esiintyy Metallica. Kovan luokan metalliyhtye tähdittää elokuvaa konsertillaan Hämeenlinnassa kesällä 2019. Traileria saa jakaa vain kokonaisuutena eikä sitä saa leikata tai siitä saa irrottaa still-kuvia ilman lupaa.

https://www.youtube.com/watch?v=6IaJ3L7xZXc

Viimeisimmät artikkelit