Liisa Lehmustosta tuotantoyhtiö Bronson Clubin markkinointipäällikkö

Bronson Clubin markkinointi ja viestintä vahvistuu.

Bronson Club Oy:n markkinointipäälliköksi on nimitetty Liisa Lehmusto, joka aloittaa tehtävässään 1.5. alkaen. Lehmusto vastaa jatkossa Bronson Clubin tuotantojen viestinnästä ja markkinoinnista.
”Bronsonin tiimi vahvistuu osaajalla, jolla on laaja kokemus elokuva-alalta,” sanoo Bronson Clubin toimitusjohtaja ja tuottaja Jesse Fryckman.
Liisa Lehmusto on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri. Hän siirtyy tehtävään Sandrew Metronome Distribution Finlandilta, missä hän on toiminut tiedottajana. Aikaisemmin Lehmusto on toiminut yrittäjänä
elokuva-alan viestintään erikoistuneessa Viestintätoimisto Alicessa ja tiedottajana DocPoint- ja Rakkautta & Anarkiaa -festivaaleilla.
Bronson Club on Helsingissä toimiva tuotantoyhtiö, joka on perustettu kodiksi parhaille uuden sukupolven elokuvantekijöille. Yhtiö tuottaa särmikkäitä ja persoonallisia elokuvia kotimaiselle yleisölle ja
kansainvälisille markkinoille.
Bronson Clubin tuotantoihin kuuluvat Elokuu (2011, ohj. Oskari Sipola), Veijarit (2010, ohj. Lauri Nurkse), Reindeerspotting (2010, ohj. Joonas Neuvonen) ja Sauna (2008, ohj. AJ Annila). Tulevia hankkeita ovat Samuli
Valkaman esikoisohjaus Love and Other Troubles ja suosittuihin lastenmusiikkialbumeihin perustuva animaatiosarja Ella & Aleksi.
Bronson Club on Suomen johtavan elokuva-alan tuotantoyhtiön Solar Filmsin tytäryhtiö. Solar Films on osa tanskalaista Egmont-konsernia, joka omistaa mm. maailman vanhimman elokuvayhtiön Nordisk Filmin.

Viimeisimmät artikkelit