Emilie de Ravin tähdittää kotimaista elokuvaa Hulluna Saraan

Myös Ville Virtanen ja Jussi Nikkilä näyttelevät Turussa kuvattavassa komediassa.

Emilie de Ravin tähdittää kotimaista elokuvaa Hulluna Saraan
Emilie de Ravin ja Samuli Valkama. © Bronson Club / Pekka Mustonen

Samuli Valkaman ohjaaman kotimaisen elokuvan Hulluna Saraan (eng. Love And Other Troubles) kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä Turussa. Komediallisen kolmiodraaman naispääosaa näyttelee Emilie de Ravin (mm. tv-sarja Lost, Remember Me) ja hänen rinnallaan muissa päärooleissa nähdään Jussi Nikkilä (Pussikaljaelokuva, Ganes) ja Jussi-palkittu Ville Virtanen (Sovinto, Paha perhe, Sauna). Elokuva on komedia entisestä tenavatähdestä ja hänen rokkari-isästään, jotka kumpikin rakastuvat amerikkalaiseen rivitanssinopettaja Saraan.
Pääyhteistyökumppanina elokuvassa mukana on matkatoimisto Ebookers. Ebookers on Suomen johtava online-matkatoimisto. Tuotantoa ovat tukeneet Länsi-Suomen elokuvakomissio, Turun kaupunki ja Suomen elokuvasäätiö. Elokuvan tuottaa tuotantoyhtiö Bronson Clubin Jesse Fryckman ja levittää Nordisk Film. Elokuva saa ensi-iltansa keväällä 2012.
Hulluna Saraan on lyhytelokuvillaan Feelings and Stuff (2007) ja Alright Love (2004) palkintoja kansainvälisillä festivaaleilla voittaneen Samuli Valkaman ensimmäinen pitkä elokuva. Elokuvan käsikirjoitus on Valkaman ja Katri Mannisen käsialaa. Hulluna Saraan on suomalainen tuotanto, se on suomen ja englannin kielinen ja se kuvataan kesällä 2011 Suomessa Turussa ja Salossa sekä Yhdysvalloissa.

Hulluna Saraan – Synopsis
Ville, 25-vuotias entinen lapsitähti, ei ole koskaan selättänyt omaa isäänsä painiottelussa. Nyt hän viettää pahasti kaavoihinsa kangistunutta elämää kitaransoiton opettajana suomalaisessa pikkukaupungissa. Villen arjen rutiinit järkkyvät, kun hänen isänsä, himmennyt rock-tähti ja hetkessä elävä boheemi taiteilija, ilmestyy hänen ovelleen ja ilmoittaa tarvitsevansa yösijan muutamaksi päiväksi – tai ehkä viikoksi. Ville ei osaa sanoa ei.
Pahin shokki koittaa kuitenkin vasta kun isä saapuu eräänä iltana baarista kotiin suunnilleen Villen ikäisen tytön kanssa. Sara on pirteä ja suloinen amerikkalainen opiskelijatyttö, joka opettaa paikallisella monitoimitalolla rivitanssia. Kun Ville ja Sara ystävystyvät, ja Ville tajuaa olevansa ihastumassa tyttöön, kummallinen kolmiodraama on valmis. Muutamaa poniajelua, rivitanssikilpailua ja painiottelua myöhemmin Ville oppii itsestään jotain uutta: hän osaa olla yhtä arvaamaton kuin isänsäkin.

Viimeisimmät artikkelit