KURKKAA SE MIELETÖN REMPPA -ELOKUVAN KULISSEIHIN

Loppukappaleen esittää Aleksanteri Hakaniemi. Elokuvan päärooleissa nähdään Sami Hedberg ja Kiti Kokkonen.

Kurkkaa Se mieletön remppa -elokuvan kulisseihin! Tässä making ofissa elokuvan päätähdet Sami Hedberg ja Kiti Kokkonen sekä ohjaaja Taneli Mustonen kertovat elokuvan tekemisestä ja tunnelmista. Making ofissa vilahtavat myös sivurooleja näyttelevät Rea Mauranen, Hannu-Pekka Björkman ja Kari Ketonen. Elokuvan sivurooleissa nähdään myös Inka Kallén, Jukka Rasila ja Hannes Suominen.

https://www.youtube.com/watch?v=llDzVOKri6c

Elokuvan loppukappaleen Mitä jos ne tajuu esittää Aleksanteri Hakaniemi. Kappale julkaistaan kaupallisesti 7.2.2020. Aleksanterin keväällä 2018 julkaistu Nuorena jaksaa -albumi ylitti kultarajan jo ennen julkaisua, minkä lisäksi se nousi albumilistan ykköseksi julkaisuviikollaan. Levyn singlet Etsi mut, 15, Kynttilät ja Fucked Up ovat ylittäneet kultarajan sekä Pane mut sekaisin sekä Filmi katkee feat Aste -sinkkuja on molempia striimattu jo platinaan oikeuttavat yli seitsemän miljoonaa kertaa. Aleksanteri julkaisee 21.2.2020 toisen albuminsa Kouvola.

Ohjaaja Taneli Mustonen tunnetaan mm. Luokkakokous ja Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuvien ohjaajana. Ensi-iltaan Se mieletön remppa tulee 19.2.2020. Elokuva on Solar Filmsin ja Don Filmsin yhteistuotantoa ja sen tuottavat Aleksi Hyvärinen, Markus Selin ja Jukka Helle.

Viimeisimmät artikkelit