KATSO TÄÄLTÄ FINGERPORIN TRAILER

Ensi-ilta 16.10.2019!

Fingerporin trailer on julkaistu juuri. Trailerista näet häivähdyksen Fingerporin kaupungin ja sen asukkaiden tavallisesta elämästä. Tai no, kysymys kai on pohjimmiltaan siitä, miten kukin sanan tavallinen määrittää.

Trailerin näet täältä. Trailer on jaettavissa eri medioissa.
https://www.youtube.com/watch?v=N3C3fYuy2mo

Solar Filmsin tuottama elokuva tulee ensi-iltaan keskiviikkona 16.10.2019. Live action -elokuvan ohjaa maineikas näyttelijä ja ohjaaja Mikko Kouki. Elokuvan tarina pohjautuu sarjakuvataiteilija Pertti Jarlan luomaan Fingerpori-sarjakuvaan ja sen hahmoihin, ja sen ovat käsikirjoittaneet Petja Lähde ja Mikko Kouki.

Fingerporin päärooleissa nähdään Kari Väänänen, Jenni Kokander, Pirjo Lonka, Santtu Karvonen ja Aku Hirviniemi. Mukana ovat myös mm. Iikka Forss, Miska Kaukonen, Akseli Kouki, Marja-Leena Kouki, Juho Milonoff, Helmi-Leena Nummela, Jan Nyquist, Sara Paavolainen, Tom Petäjä, Olli Rahkonen, Asko Sarkola, Sanna Stellan, Hannes Suominen ja Linda Wiklund.

Fingerporin tuottavat Jukka Helle, Nina Laurio ja Markus Selin ja sen levittää Nordisk Film. Fingerpori kuvattiin Turussa viime kesänä.

Fingerpori-sarjakuva on yksi Suomen suosituimpia sarjakuvia. Fingerporia julkaisee tällä hetkellä kaikkiaan 44 eri mediaa, joista 11 on verkkojulkaisuja. Print-julkaisujen kautta sarjakuvan voi nähdä päivittäin (poislukien sunnuntai) 2,14 miljoonaa suomalaista.

Viimeisimmät artikkelit