ILOSIA AIKOJA, MIELENSÄPAHOITTAJA -ELOKUVAN KUVAUKSET KÄYNTIIN ELOKUUN LOPUSSA

Rooleissa Kinnusen, Perankosken ja Forssin lisäksi Elina Knihtilä, Jani Volanen, Sulevi Peltola, Janne Reinikainen, Sari Siikander, Petra Frey, Lotta Kaihua, Kaisa Hela ja Satu Tuuli Karhu. Avustajahaku käynnissä.

Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja -elokuvan kuvaukset käynnistyvät 31.8.2017 Hämeenlinnassa. Elokuvaa on kuvattu aikaisemmin kesällä yhden päivän verran, mutta varsinaiset kuvaukset käynnistyvät elokuun lopussa täydellä teholla ja jatkuvat 18.10.2017 saakka. Mielensäpahoittajan roolin näyttelee legendaarinen Heikki Kinnunen.

Elokuvaa kuvataan Hämeenlinnan lisäksi Tuusulassa, Vihdissä, Helsingissä ja Kirkkonummella. Elokuvan avustajahaku on käynnissä. Juuri tällä hetkellä haetaan aikuisia, yli 20-vuotiaita, thaimaalaisia tai thaimaalaista syntyperää olevia henkilöitä pienrooleihin. Suomen tai englannin kielen välttävä taito on tarpeen ja thai-kielen taidosta on etua. Myös muita avustajia tarvitaan, lisäohjeet täältä:

www.facebook.com/SolarFilmsInc
www.facebook.com/Mielensapahoittaja

Tiina Lymin ohjaaman elokuvan päärooleissa nähdään Mielensäpahoittaja eli Heikki Kinnunen sekä Satu Tuuli Karhu. Mari Perankoski ja Iikka Forss esiintyvät tässäkin elokuvassa miniän ja pojan rooleissa. Petra Frey nähdään jälleen emännän roolissa ja palkittu Lotta Kaihua näyttelee nuoren emännän roolin. Muissa rooleissa nähdään maineikas näyttelijäkaarti: Elina Knihtilä, Jani Volanen, Sulevi Peltola, Janne Reinikainen, Kaisa Hela ja Sari Siikander.

Tiina Lymi on käsikirjoittanut Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja -elokuvan yhdessä Tuomas Kyrön ja Juha Lehtolan kanssa. Elokuvan tuottavat Markus Selin ja Jukka Helle, jotka tuottivat myös ensimmäisen Mielensäpahoittajan. Mielensäpahoittaja on Suomen kolmanneksi katsotuin elokuva vuoden 1991 jälkeen saatuaan 500 926 katsojaa elokuvateattereissa. Lymin viimeaikaisiin menestystöihin kuuluvat muun muassa Äkkilähtö- ja Napapiirin sankarit 3 -elokuvien ohjaustyö sekä Kohtuuttomuuksia-tv-sarjan käsikirjoittaminen.

Elokuvateattereissa Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja nähdään syksyllä 2018. Elokuvan levittää Nordisk Film. Elokuvan pääyhteistyökumppani on POP Pankki.

Mielensäpahoittaja aikoo kuolla, koska kaikki hommat on tehty ja elämästä kadonnut tarkoitus. Mutta juuri kun oma arkku on valmistumassa, Mielensäpahoittajan luo saapuu uusi elämä. Lapsenlapsi, 17-vuotias Sofia on ongelmissa ja tarvitsee isoisänsä jääräpäisyyttä, viisautta ja takan lämpöä. Mielensäpahoittaja taas saa elämäänsä tarkoituksen ja suuren salaisuuden. Vanhan jäärän ja nuoren kaupunkilaistytön yhteiselämässä kahdesta puolikkaasta kasvaa enemmän kuin yksi kokonainen.

Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja on mahdottoman hauska ja sydämellinen elokuva mahdottoman vakavasta aiheesta.


ELOKUVAN TIEDOT

Ohjaus
Tiina Lymi

Käsikirjoitus
Tuomas Kyrö, Tiina Lymi ja Juha Lehtola

Tuottajat
Markus Selin ja Jukka Helle

Elokuvan levittäjä
Nordisk Film

Pääroolit
Heikki Kinnunen, Satu Tuuli Karhu, Mari Perankoski ja Iikka Forss

Muut roolit
Kaisa Hela
Elina Knihtilä
Sulevi Peltola
Janne Reinikainen
Sari Siikander
Jani Volanen

Viimeisimmät artikkelit