KATSO TÄÄLTÄ YÖSYÖTTÖ-ELOKUVAN YKSINHUOLTAJAN ANGSTIA HUOKUVA TRAILER

Elokuvan ensi-ilta 6.10.2017. Rooleissa mm. Petteri Summanen, Marja Salo, Niko Saarela, Ria Kataja, Ulla Tapaninen, Hannele Lauri, Juha Muje, Marjaana Maijala, Anna-Maija Tuokko ja Pihla Viitala.

Katso alta Yösyöttö-elokuvan yksinhuoltajan angstia huokuva trailer, joka esittelee hänen vauva-arjessaan kohtaamiansa haasteita ja toiveita. Ensi-iltansa 6.10.2017 saava hulvaton komedia perustuu Eve Hietamiehen suosittuun romaaniin. Solar Filmsin elokuvan on ohjannut Marja Pyykkö ja sen käsikirjoitus on hänen ja kirjailija Marko Leinon käsialaa. Elokuvan ovat tuottaneet Markus Selin ja Jukka Helle ja sen levittää Nordisk Film.

https://www.youtube.com/watch?v=VP3uTdgZSYE

Yösyöttö-elokuvan pääroolit näyttelevät Petteri Summanen ja Marja Salo. Muissa rooleissa nähdään iso liuta Suomen eturivin näyttelijöitä, kuten Ria Kataja, Juha Muje, Marjaana Maijala, Niko Saarela, Ulla Tapaninen, Hannele Lauri, Anna-Maija Tuokko, Pihla Viitala, Lauri Tilkanen, Minttu Mustakallio, Leea Klemola, Ona Kamu, Santeri Helinheimo Mäntylä ja Kimmo Taavila.

Elokuvan tiedot

Ohjaus
Marja Pyykkö

Käsikirjoitus
Marko Leino ja Marja Pyykkö

Tuottajat
Markus Selin ja Jukka Helle

Elokuvan levittäjä
Nordisk Film

Taiteellinen henkilökunta
Kuvaus – Konsta Sohlberg
Lavastus – Sattva-Hanna Toiviainen
Äänisuunnittelu – Panu Riikonen
Pukusuunnittelu – Tiina Kaukanen
Maskeeraussuunnittelu – Kata Launonen
Leikkaus – Harri Ylönen
Musiikki – Antti Lehtinen

Synopsis
Komedia miehestä, joka jää vauvan kanssa kaksin. “Hyvästi seksi, baari-illat ja juttukeikat. Tervetuloa puklurätti, äidinmaidonvastike ja Teletapit. Mutta mistä hitosta tällainen äijä löytää ne kivikautiset äitigeenit?”
Avioliitto. Asuntolaina. Auto. Toimittajana työskentelevän Antti Pasasen elämä on mallillaan ja Pia-vaimo viimeisillään raskaana. Kunnes Naistenklinikan edessä kaikki muuttuu. Tuhiseva käärö syliinsä tyrkättynä Antti katsoo, kun taksin perävalot häipyvät näkyvistä, taksin takapenkillä Pia ja heidän tulevaisuutensa ydinperheenä. Elämä vauvan alias Paavo Pasasen ehdoilla alkaa, eikä Antilla ole aavistustakaan, mitä se tulee häneltä vaatimaan.

Viimeisimmät artikkelit