MARIA SIDIN OHJAAMASSA RISTO RÄPPÄÄJÄ JA VÄÄRÄ VINCENT -ELOKUVASSA USEITA NIMEKKÄITÄ NÄYTTELIJÖITÄ

Kuvaukset alkavat maanantaina 17.6.2019.

Risto Räppääjä ja väärä Vincent -elokuvan kuvaukset alkavat Helsingissä maanantaina 17.6.2019 ja päättyvät maanantaina 5.8.2019. Elokuvan päärooleissa esiintyvät Silmu Ståhlberg ja Lumi Kallio, jotka jatkavat Risto Räppääjänä ja Nelli Nuudelipäänä suositun Risto Räppääjä ja pullistelija -elokuvan lailla. Ylermi Rajamaa on edelleen Lennart Lindberg ja Jenni Kokander Pakastaja-Elvi. Rauha Räppääjänä uudessa elokuvassa nähdään Minka Kuustonen. Muissa merkittävissä rooleissa nähdään mm. Mika Nuojua, Kristiina Halttu, Eero Ritala, Pirjo Lonka ja Carl-Kristian Rundman.

Risto Räppääjä ja väärä Vincent perustuu Sinikka ja Tiina Nopolan samannimiseen, Tammen kustantamaan kirjaan. Ensi-iltaan Risto Räppääjä ja väärä Vincent tulee syyskaudella 2020.

Uutuuselokuvan tuottavat Rimbo Salomaa, Markus Selin ja Jukka Helle ja sen levittää Nordisk Film. Tuottaja Rimbo Salomaa on tuottanut Risto Räppääjä ja pullistelija -elokuvan lisäksi kolme ensimmäistä Risto Räppääjä -elokuvaa. Näiden kolmen menestyselokuvan alkuperäisestä tekijäkaartista on Sinikka ja Tiina Nopolan lisäksi mukana tälläkin kertaa myös säveltäjä Iiro Rantala. Sinikka ja Tiina Nopola toimivat myös elokuvan tuottajina.

Edellinen, Risto Räppääjä ja pullistelija -elokuva on saanut tähän mennessä elokuvateattereissa jo 277 683 katsojaa ja jatkaa edelleen ohjelmistossa. Elokuva tuli ensi-iltaan helmikuussa 2019. Molemmat elokuvat ovat Solar Filmsin ja Ricky Rapper Oy:n yhteistuotantoa.

Viimeisimmät artikkelit