KATSO TÄÄLTÄ TARHAPÄIVÄ-ELOKUVAN HAUSKA TEASER

Elokuva on jatkoa Petteri Summasen tähdittämälle Yösyötölle.

Antti Pasasen mullistukset jatkuvat. Nyt hänellä on hoidettavanaan kaksi lasta ja elämä on yhtä yllätysten virtaa. Ja tietenkin pieniä kieltoja. Ei saa lyödä, ei saa kiroilla eikä purkkaakaan ole hyvä tunkea hiuksiin. Tai kaataa kahvia tietokoneelle. Silti on kaikki hyvin.

Hauskasta Tarhapäivän teaserista näet, mitä lapsiarki on. Niin Pasasen, kuin kaikkien muidenkin.

https://www.youtube.com/watch?v=jP6zPrCdeDI

Solar Filmsin tuottama elokuva Tarhapäivä perustuu Eve Hietamiehen samannimiseen suosikkiromaaniin. Elokuvan ohjaa Tiina Lymi ja ensi-iltaan se tulee marraskuussa 2019. Elokuva on jatkoa Petteri Summasen tähdittämälle, jättisuositulle Yösyöttö-elokuvalle, joka sai elokuvateattereissa yli 200 000 katsojaa ja voitti parhaan elokuvan palkinnon ”Best Nordic Feature 2017” Nordic International Film Festivalilla New Yorkissa. Ensi-iltaan Tarhapäivä tulee 15.11.2019 ja se kuvattiin kevään ja kesän aikana pääkaupunkiseudulla, minkä lisäksi yksi jakso kuvattiin Espanjan Fuengirolassa viime marraskuussa.

Elokuvan pääroolissa nähdään itseoikeutetusti Petteri Summanen. Tarhapäivän muissa merkittävissä rooleissa nähdään lapsinäyttelijät Olavi von Bagh ja Ellen Herler sekä Marja Salo, Marjaana Maijala, Juha Muje, Santeri Helinheimo Mäntylä, Ria Kataja ja Kimmo Taavila. Elokuvan ohjaa Tiina Lymi ja sen ovat käsikirjoittaneet Anna Viitala ja Tiina Lymi.

Elokuvan tuottavat Markus Selin ja Jukka Helle ja sen levittää Nordisk Film.

Viimeisimmät artikkelit