KATSO TÄÄLTÄ FINGERPORI-HENKINEN TEFLON BROTHERSIEN VIDEO JUHANNUSSIMAA

Teflon Brothersien kanssa videolla myös Kalevauva.fi. Mikko Koukin ohjaaman elokuvan ensi-ilta 16.10.2019.

Katso alta Teflon Brothersien Fingerpori-henkinen Juhannussimaa-video. Ysäriä ja Fingerpori-tunnelmaa henkivällä videolla vierailee myös Kalevauva.fi. Kappale on Solar Filmsin tuottaman Fingerpori-elokuvan lopputekstikappale. Live action -elokuvan on ohjannut Mikko Kouki ja teattereihin se tulee 16.10.2019. Elokuvan tarina pohjautuu sarjakuvataiteilija Pertti Jarlan luomaan Fingerpori-sarjakuvaan ja sen hahmoihin ja sen ovat käsikirjoittaneet Petja Lähde ja Mikko Kouki.

https://www.youtube.com/watch?v=kzAvxt-en2M

Elokuvan tuottaja Markus Selin on Fingerporiin enemmän kuin tyytyväinen: “Olemme Pertti Jarlan kanssa suunnitelleet elokuvaa jo kymmenisen vuotta. Olen enemmän kuin tyytyväinen, että kaikki palaset loksahtivat paikalleen ja leffasta tuli juuri sellainen kuin uskalsimme toivoa. Kiitokset siitä kuuluvat ohjaaja Mikko Koukille.”

Alta näet elokuvan trailerin:
https://www.youtube.com/watch?v=N3C3fYuy2mo

Fingerporin päärooleissa nähdään Kari Väänänen, Jenni Kokander, Pirjo Lonka, Santtu Karvonen ja Aku Hirviniemi sekä muissa rooleissa mm. Iikka Forss, Miska Kaukonen, Akseli Kouki, Marja-Leena Kouki, Juho Milonoff, Helmi-Leena Nummela, Jan Nyquist, Sara Paavolainen, Tom Petäjä, Olli Rahkonen, Asko Sarkola, Sanna Stellan, Hannes Suominen ja Linda Wiklund.

Fingerporin ovat tuottaneet Jukka Helle, Nina Laurio ja Markus Selin ja sen levittää Nordisk Film. Fingerpori kuvattiin Turussa viime kesänä.

Fingerpori-sarjakuva on yksi Suomen suosituimpia sarjakuvia. Fingerporia julkaisee tällä hetkellä kaikkiaan 44 eri mediaa, joista 11 on verkkojulkaisuja. Print-julkaisujen kautta sarjakuvan voi nähdä päivittäin (poislukien sunnuntai) 2,14 miljoonaa suomalaista.

Vuonna 2006 perustettu Teflon Brothers eli Voli, Heikki Kuula ja Pyhimys on yksi Suomen suosituimmista yhtyeistä. Bändi teki suomalaista musiikkihistoriaa vuonna 2017 julkaistulla Circus-albumilla. Kyseessä oli ensimmäinen suomalainen albumi, joka oli ennen julkaisua ylittänyt tuplaplatinarajan. Yhtye muistetaan mm. hiteistään Harmaa rinne, Maradona (kesä ’86), Pämppää, Lähiöunelmii sekä Perutaan häät, joka kuultiin viime syksyn Vain elämää -ohjelmassa.

Kalevauva.fi on Aapo Niinisen ja Kimmo Nummisen muodostama moderni trubaduuriyhtye, jonka sanoitukset on kerätty suoraan kansan suusta: keskustelupalstoilta ja nettikommenteista.

Synopsis

Minkä hinnan olisit valmis maksamaan rakkaudesta?
”Käviskö euro ja kolkyt senttii”
-Asko Vilenius, fingerporilainen-

Fingerpori on komedia ikiaikaisesta vitsauksesta nimeltä rakkaus. Neljän toisiinsa niveltyvän episodin kautta näemme, kuinka rakkauden nälkä sysää korruptoituneen kaupunginjohtajan Aulis Homeliuksen, saamattoman tutkijan Heimo Vesan, rääväsuisen baarinpitäjän Rivo-Riitan ja päihdeongelmaisen lähihoitajan Krapula-Päivin toimintaan, josta ei absurdia Fingerpori-komiikkaa saati noloja tilanteita puutu. Kaikella on hintansa, mutta mikä on rakkauden?

Viimeisimmät artikkelit