MARKKU PÖLÖSEN OMA MAA VIIKONLOPUN YLIVOIMAISESTI KATSOTUIN ELOKUVA

Katsojia tähän mennessä kaikkiaan 34 252.

Markku Pölösen Oma maa -elokuva sai kansan liikkeelle ja teki loistavan avaustuloksen ensi-iltaviikonloppunaan. Elokuva sai perjantaina 26.10.–sunnuntaina 28.10. huikeat 29 097 katsojaa. Ennakot mukaan laskettuna elokuvalla on tähän mennessä katsojia koossa komeat 34 252. Elokuva on Suomen viime viikonlopun ylivoimaisesti katsotuin elokuva. Kyseessä on myöskin Markku Pölösen elokuvien paras avaustulos koskaan.

Ohjaaja Markku Pölönen on tulokseen enemmän kuin tyytyväinen: “Ensi-iltaviikonlopun katsojaluvut kiinnostavat ohjaajaa. Jos eivät kiinnostaisi, olisi se sama kuin jos jääkiekkoilija vähät välittäisi, menikö hänen laukauksensa maaliin. Oma maa -elokuvan avaus on loistava! Tunnustan jännittäneeni sitä, onko minut mahdollisesti unohdettu tai onko aika siinä määrin kyynistynyt, ettei yksinkertaiselle, puhtaista tunteista voimansa hakevalle elokuvalle olisi enää käyttöä. Nyt vaikuttaa siltä, että suomalaiset ovat tunnistaneet itsensä elokuvasta ja hyvä niin.”

Elokuvan tuottaja Rimbo Salomaa kommentoi erinomaista tulosta seuraavasti: “Tulos on loistava kotimaisen draamaelokuvan avaus. Ei ole itsestään selvää, että aikuisille suunnattu draama saa näin paljon katsojia heti ensimmäisenä viikonloppunaan. Olemme saaneet paljon palautetta, että katsojilla on elokuvan loppuessa hymy huulilla ja kyynel poskilla. Olemme nähtävästi onnistuneet koskettamaan ja liikuttamaan ihmisiä.”

Viimeisimmät artikkelit