MARKKU PÖLÖSEN OMA MAA -ELOKUVALLA JO HUIMAT 100 000 KATSOJAA

Elokuva tuli teatteriensi-iltaan 26.10.2018 ja ylitti merkittävän katsojarajan kahdessa viikossa.

Markku Pölösen Oma maa -elokuva on ylittänyt 100 000 katsojan rajapyykin eilen 08.11.2018, mihin mennessä elokuva on saanut ennakot huomioiden 102 588 katsojaa. Elokuva tuli teatteriensi-iltaan 26.10.2018 ja ylitti merkittävän katsojarajan kahdessa viikossa.

Ohjaaja Markku Pölönen on hienosta tuloksesta onnellinen: “Elokuva on parhaimmillaan tunteiden ja elämysten suora linja tekijöiden ja yleisön välillä. Oma maa on puhutellut nyt jo yli 100 000 suomalaista erityisellä tavalla, itkettänyt ja naurattanut. Palaute on ollut pakahduttavan tunteikasta, elokuva on avannut uudella tavalla ihmisten omat muistojen albumit ja nuorten palautteessa toistuu sama kertoma. He kertovat, ettei heillä ollut aavistustakaan, millaista elämä sodan jälkeen Suomessa oli. Kunnioitus heräsi silloisia ihmisiä kohtaan.”

Markku kiittää katsojia ja kertoo olevansa onnellinen, että tämä elokuva tehtiin. “Kiitos kaikille katsojille!”

“Oma maa on osoittautunut koko Suomen elokuvaksi. Se vetää hyvin katsojia sekä kaupungeissa että maakunnissa”, tuottaja Rimbo Salomaa summaa.

“Elokuva myös yhdistää sukupolvia. Usein kuultu kommentti on, että on hienoa nähdä valkokankaalta se, mitä vanhemmat tai isovanhemmat ovat kokeneet ja siitä kertoneet. Iloa, surua, yhteisöllisyyttä, kovaa uurastusta ja rakkautta”, hän jatkaa.

Oma maa nyt elokuvateattereissa!

Viimeisimmät artikkelit