Tutustu Dark Floors – The Lordi Motion Picture -elokuvan virallisiin nettisivuihin

Muistipelin avulla löydät ladattavia taustakuvia.

Dark Floors – The Lordi Motion Picture -elokuvan viralliset nettisivut ovat auenneet osoitteessa www.darkfloorsmovie.com.

Visuaalisesti näyttävien sivujen koukuttavin osio on muistiin perustuva peli ”Murskaa seinät ja pakene varmalta kuolemalta”, jossa kävijä aukoo kohtauskuvia elokuvasta ja onnistuessaan saa taustakuvia ladattavaksi.

Ironstar Helsinki -yhtiön suunnittelemat Dark Floors -sivut ja pelin löytää myös Facebookista.
Virallinen Dark Floors Facebook Group: http://www.facebook.com/group.php?gid=7381857644&ref=mf
Facebook Game application: http://apps.facebook.com/darkfloors

Psykologinen trilleri Dark Floors kertoo pienestä autistisesta tytöstä ja isästä, joka yrittää viedä tyttärensä pois sairaalasta. Hissi menee epäkuntoon ja isä ja tytär jäävät jumiin muiden kanssa. Kun hissin ovet vihdoin saadaan auki, he huomaavat, että kaikki ihmiset ovat kadonneet sairaalasta. He löytävät vain silvottuja ruumiita ja joutuvat hirviöiden hyökkäysten kohteeksi. Näyttää siltä, että pieni autistinen tyttö tietää, miten painajaisen saa loppumaan. Pako pimeän valtakunnasta alkaa.

Dark Floorsin valtakunnallinen ensi-ilta on perjantaina 8.2.2008. Maailman ensi-ilta on kahta päivää aikaisemmin Oulun Raksilan Energia Areenassa noin 5000 katsojalle. Lippuja maailman ensi-iltaan voi ostaa Lippupalvelusta ja Oulun Kärppien lipunmyyntipisteistä.

Viimeisimmät artikkelit