Solar Filmsin verkkosivut saivat uuden ilmeen ja uutta selkeyttä

Uudistus keskittyy viihdyttävän tiedon ja aineiston jakamiseen.

Solar Films on toteuttanut perusteellisen uudistuksen verkkosivuillaan. Suurin muutos koskee ulkoasua ja käytettävyyttä, mutta myös sisältö on päivitetty ajan tasalle.

Uudistus palvelee toivoaksemme lukijoiden tarpeita entistä paremmin. Mitään olennaista ei ole jätetty pois, vaan sivujen tarkoitus on ensisijaisesti antaa informaatiota hyvän lehden tapaan. Jos sivuilta saa tiedon ohella myös mukavia viihde-elämyksiä, niin tarkoitus on saavutettu.

Kaikki se mikä on entuudestaankin koettu hyväksi, on säilytetty ja asioiden löytymistä on helpotettu ja ulkoasuun on panostettu.

Pääpaino on yhä Solarin tuottamissa elokuvissa. Niiden trailerit, käsikirjoitukset, mediainfot, kohtauskuvat ja julisteet ovat yhä vapaasti saatavilla, mikäli mahdollista.

Uudistuksen myötä verkkopalveluun on ilmestynyt uusi osasto, Lataamo, johon kootaan sivuston trailerit, tv-spotit, videoleikkeet, musiikkivideot, käsikirjoitukset ja mediainfot. Sen jälkeen niitä ei enää tarvitse erikseen etsiä eri elokuvien alasivuilta, joilla ne toki jatkossakin pysyvät.

Olemme mielissämme jos saamme palautetta uusista sivuista. Siihen on nyt hyvä mahdollisuus klikkaamalla sivujen ylälaidassa olevaa palaute-linkkiä. Pyrimme vastaamaan palautteeseen sekä toteuttamaan toiveita mahdollisuuksien mukaan. Vaikka perustyö on tehty, niin kehitystyö jatkuu lukijan parasta ajatellen.

Tervetuloa uusille sivuille!

Rampe Toivonen
tiedottaja, Solar Films

Viimeisimmät artikkelit