Solar Filmsin elokuva Robinista ylitti kultarajan DVD-myynnissä

Levy-yhtiö Universalin kanssa jatkosopimuksen tehnyt teinitähti Robin menestyy myös elokuvatähtenä. Tuore DVD-julkaisu harppasi heti yli kultarajan.

Solar Filmsin tuottama ja Inari Niemen ohjaama dokumenttielokuva on myynyt yli 25 000 tallennetta. Elokuva kertoo suursuosioon ponnistaneen Robin Packalenin elämästä keskellä suurta myllerrystä; loppuunmyytyä kesäkiertuetta ja uuden levyn kiireistä tekoa.

Elokuvan lisäksi DVD sisältää yli tunnin ennennäkemätöntä lisämateriaalia; fanien ja muiden artistien haastatteluja, materiaalia Robinista vapaa-ajalla ja bändin kanssa kiertueella sekä studiolla levytyssessioissa. Elokuvan DVD julkaistiin Suomessa 13.2.2013.

Inari Niemen ohjaama elokuva kertoo Robin Packalenista, jonka ensisingle ja musiikkivideo Frontside Ollie julkaistiin 16.1.2012 ja se nousi välittömästi kaikkien listojen kärkeen. Tornadon lailla syntyneen Robin-ilmiön myötä saman vuoden aikana julkaistiin kaksi menestysalbumia, Koodi ja Chillaa.

Robin-elokuvan on ohjannut Inari Niemi ja sen pääosissa nähdään Robin Packalen, Jimi Constantine, Niko Koivuhovi, Minna Koivisto, Krippe ja Samuel Johansson. Elokuvan ovat tuottaneet Solar Filmsille Oskari Huttu, Jukka Helle ja Markus Selin.

ROBIN – elokuva tavallisesta pojasta epätavallisessa tilanteessa

Robin on elokuva tavallisesta koulupojasta täysin poikkeuksellisessa tilanteessa: pitkä elokuva, kaksi albumia, viisi singleä, viisi musiikkivideota ja kymmeniä villejä keikkoja saman vuoden aikana!

Miltä tuntuu päästä esiintymään tuhatpäisille fanijoukoille, jotka osaavat sanat jokaiseen biisiin? Elokuvassa seurataan Robinin loppuunmyytyä kesäkiertuetta ja uuden levyn kiireistä tekoa, johon Robin on yhä enemmän ja enemmän alkanut osallistua itsekin. Biisien tekeminen on viime aikoina alkanut kiinnostaa Robinia ja muutenkin tuntuu, että kaikkea hienoa tapahtuu ja uusia haasteita on tiedossa.

Viimeisimmät artikkelit