LOTOSSA VOITTAVAT ANTTI LUUSUANIEMI JA ELSA SAISIO – AVUSTAJAHAKU KÄYNNISSÄ NYT

Anna-Leena Härkösen menestysromaaniin perustuvan Kaikki oikein -elokuvan kuvaukset alkavat toukokuussa.

Anna-Leena Härkösen hersyvään romaaniin Kaikki oikein perustuvan elokuvan kuvaukset alkavat 22.5.2017 Helsingissä. Elokuvan pääosia, lottovoittajapariskuntaa, esittävät Antti Luusuaniemi ja Elsa Saisio. Elokuvan ohjaa Lenka Hellstedt, joka on ohjannut kokoillan elokuvat Minä ja Morrison sekä Maata meren alla. Ensi-iltaan Kaikki oikein tulee alkuvuonna 2018.

Solar Filmsin tuottaman elokuvan kuvaukset jatkuvat pääkaupunkiseudulla kesäkuun loppuun saakka. Elokuvaa kuvataan lisäksi Thaimaassa elokuussa. Antti Luusuaniemen ja Elsa Saision lisäksi rooleissa nähdään Jenni Kokander, Malla Malmivaara, Pirjo Lonka, Lotta Lindroos, Ylermi Rajamaa, Kristiina Halttu, Timo Lavikainen, Pamela Tola, Juha Muje, Sinikka Sokka ja Aksa Korttila. Elokuvan tuottavat Rimbo Salomaa, Markus Selin ja Jukka Helle ja sen levittää Nordisk Film.

Elokuvan tuottaja Markus Selin hehkuttaa elokuvaa seuraavasti: “Meitä suomalaisia yhdistää ainakin yksi asia – lottoaminen. Nyt tulee elokuva joka on kuin lottovoitto – siinä on KAIKKI OIKEIN!”

Elokuvan avustajahaku on käynnistynyt – ilmoittaudu avustajaksi tähän ja Solar Filmsin muihin tuleviin elokuviin täällä:

https://solarfilms.com/avustajaksi/

ELOKUVAN TIEDOT

Ohjaus
Lenka Hellstedt

Päärooleissa
Antti Luusuaniemi, Elsa Saisio

Muissa rooleissa
Jenni Kokander, Malla Malmivaara, Pirjo Lonka, Lotta Lindroos, Ylermi Rajamaa, Kristiina Halttu, Timo Lavikainen, Pamela Tola, Juha Muje, Sinikka Sokka, Aksa Korttila

Käsikirjoitus
Anna-Leena Härkösen romaanin pohjalta Lenka Hellstedt ja Jenny Dahlström

Elokuvan tuotanto
Solar Films

Tuottajat
Rimbo Salomaa, Markus Selin, Jukka Helle

Elokuvan levittäjä
Nordisk Film

Taiteellinen henkilökunta
Kuvaus – Robert Nordström
Lavastus – Saara Joro
Äänisuunnittelu – Olli Huhtanen
Pukusuunnittelu – Ninna Päiväläinen
Maskeeraussuunnittelu – Elina Marttila
Leikkaus – Markus Leppälä
Musiikki – Timo Hietala

Viimeisimmät artikkelit