Katso täältä Yösyöttö-elokuvan juliste

Elokuva ensi-illassa 6.10.2017. Rooleissa mm. Petteri Summanen, Marja Salo, Niko Saarela, Ria Kataja, Anna-Maija Tuokko, Pihla Viitala, Ulla Tapaninen, Hannele Lauri, Juha Muje ja Marjaana Maijala.

Eve Hietamiehen suosittuun romaaniin perustuva elokuva tulee ensi-iltaan 6.10.2017. Yösyötön ohjaa Marja Pyykkö ja sen käsikirjoitus on hänen ja kirjailija Marko Leinon käsialaa. Elokuva on Solar Filmsin tuotantoa ja sen tuottavat Markus Selin ja Jukka Helle.

Yösyöttö-elokuva on miehitetty maineikkailla näyttelijöillä ja sen päärooleissa esiintyvät Petteri Summanen ja Marja Salo. Muissa rooleissa nähdään mm. Ria Kataja, Marjaana Maijala, Niko Saarela, Anna-Maija Tuokko, Pihla Viitala, Juha Muje, Ulla Tapaninen, Santeri Helinheimo Mäntylä, Hannele Lauri, Kimmo Taavila, Lauri Tilkanen, Minttu Mustakallio, Leea Klemola ja Ona Kamu.
Elokuvan levittää Nordisk Film.

Elokuvan tiedot
Ohjaus Marja Pyykkö
Käsikirjoitus Marko Leino ja Marja Pyykkö
Tuottajat Markus Selin ja Jukka Helle
Elokuvan levittäjä Nordisk Film
Kuvaus Konsta Sohlberg
Lavastus Sattva-Hanna Toiviainen
Äänisuunnittelu Panu Riikonen
Pukusuunnittelu Tiina Kaukanen
Maskeeraussuunnittelu Kata Launonen
Leikkaus Harri Ylönen
Musiikki Antti Lehtinen

Synopsis
Komedia miehestä, joka jää vauvan kanssa kaksin. “Hyvästi seksi, baari-illat ja juttukeikat. Tervetuloa puklurätti, äidinmaidonvastike ja Teletapit. Mutta mistä hitosta tällainen äijä löytää ne kivikautiset äitigeenit?”
Avioliitto. Asuntolaina. Auto. Toimittajana työskentelevän Antti Pasasen elämä on mallillaan ja Pia-vaimo viimeisillään raskaana. Kunnes Naistenklinikan edessä kaikki muuttuu. Tuhiseva käärö syliinsä tyrkättynä Antti katsoo, kun taksin perävalot häipyvät näkyvistä, taksin takapenkillä Pia ja heidän tulevaisuutensa ydinperheenä. Elämä vauvan alias Paavo Pasasen ehdoilla alkaa, eikä Antilla ole aavistustakaan, mitä se tulee häneltä vaatimaan.

Aiheeseen liittyvää