Lordin Dark Floors -elokuvan maailmanensi-iltaan mahtuu jopa 5000 katsojaa

Suomen kaikkien aikojen suurin elokuvanytös on Oulun Kärppien kotihallissa.

Solar Filmsin tuottama Lordi-kauhuelokuva Dark Floors – the Lordi Motion Picture saa lentävän lähdön jättiläisensi-illassa Oulun Energia Areenassa 6.helmikuuta.

Oulun Kärppien kotikatsomoon odotetaan jopa 5000 ihmistä, jotka saavat elokuvan lisäksi kokea myös Lordin keikan.

Pohjoiseksi elokuvakaupungiksi profiloitunut Oulu liittyy Lordi-elokuvaan luontevasti: Dark Floors kuvattiin viime kesänä siellä.

Elokuvan valtakunnallinen ensi-iltapäivä on perjantai 8. helmikuuta.

Suomen kaikkien aikojen suurimman elokuvanäytöksen järjestäjät ovat Solar Films ja Pohjoinen elokuva- ja mediasäätiö POEM yhteistyössä Oulun Kärppien kanssa.

Lipunmyynti alkaa keskiviikkona 9. tammikuuta klo 9.00 Lippupalvelussa ja Kärppien lipunmyyntipisteissä, jotka ovat Ratakadun R-kioski, Neste Oulun Baari Maikkula ja Neste Hiironen.

Elokuva on Lordi-yhtyeen johtohahmon, Mr. Lordin ja ohjaaja Pete Riskin ideoima tyylipuhdas kauhuelokuva, jolle odotetaan laajaa kansainvälistä levitystä. Elokuvassa puhutaan englantia ja näyttelijät ovat Britanniasta. Lordi-yhtyeestä tutut hahmot ovat hirviöitä, jotka jahtaavat eloonjäänyttä ihmisjoukkoa pitkin sairaalaa. Lordin musiikkia kuullaan vain lopputekstien ajan.

Pete Riskin ohjaaman Dark Floorsin tuottaja on Markus Selin ja käsikirjoittaja Pekka Lehtosaari. Elokuva sai alkunsa Mr. Lordin haastattelusta, jossa hän pyysi Seliniä ottamaan häneen yhteyttä elokuvaideansa tiimoilta. Solar Films tuotti elokuvan yhteistyössä POEM-säätiön ja Pohjois-Suomen elokuvakomission NFFC:n kanssa.

Viimeisimmät artikkelit