Kuuntele ja osta Lordin Dark Floors -elokuvan tunnuskappale, Beast Loose in Paradise!

Dark Floors -tunnuskapple soi kauhuelokuvan lopputekstien ajan.

Lordin Lordi-yhtyeen uusi single Beast Loose In Paradise on 8. helmikuuta ensi-iltansa saavan kauhuelokuvan Dark Floorsin tunnuskappale. Se soi lopputekstien aikana. Sinkun voi kuunnella Lordin kotisivulla, josta se löytyy valitsemalla alavalikosta THEATRE ja sen jälkeen keskeltä ruutua MUSIC.

Single on saatavana luonnollisesti myös soittoäänenä sekä ringback -soittoäänenä. Kappaleen voi myös ostaa ja ladata verkkokaupasta.

Lordi-yhtyeen hirviöhahmoilla höystetyn elokuvan on ohjannut musiikkivideoillaan maineensa luonut Pete Riski. Lordin osuus elokuvassa ei rajoitu pelkkiin kohtauksiin, vaan yhtyeen johtohahmo Mr. Lordi on yhdessä ohjaajan kanssa ideoinut elokuvan sisällön sekä osallistunut tiiviisti sen suunnitteluun ja käsikirjoittamiseen. Dark Floors on perinnetietoinen, aito kauhuelokuva, jonka tapahtumat sijoittuvat sairaalaan. Valtaosa englanninkielisen elokuvan näyttelijöistä on Britanniasta.

Lordi ja KISS pääsiäisenä Uuteen Seelantiin

Lordi-orkesteri on lähdössä valloittamaan eteläistä pallonpuoliskoa Uuteen Seelantiin ensi pääsiäisenä, jolloin he esiintyvät samalla ROCK2WGTN -festivaalilla KISSin ja Ozzy Osbournen kanssa. Mr. Lordi kertookin itse suunnittelemansa Beast Loose In Paradise -singlen kannen olevan tribuutti KISSille, joka on hänen musiikillisen ja visuaalisen innoituksensa lähde. Hän kertoo säveltäneensä kappaleen pääosin Ozzfest-kiertueella. Sanat puolestaan syntyivät tuttuun tapaan kotisohvalla.

Vuoden 2007 aikana Lordi on keikkaillut mm. Ozzy ja Sharon Osbournen vetämällä Ozzfest-kiertueella Pohjois-Amerikassa. Tämän jälkeen yhtye oli Type O Negative -bändin lämmittelijänä niinikään Pohjois-Amerikan kiertueella, mistä he palasivat Suomeen marraskuun alussa.

Viimeisimmät artikkelit