LORDI-hirviöt vaanivat sairaalan käytävillä – kauhuelokuvan kuvaukset alkavat toukokuussa

Dark Floors on perinnetietoinen kauhuelokuva, joka ei sovi pienille lapsille.

dsc_0057_380
Risto Vauras kuvasi Lordia julistetta varten. © Solar Films / Rampe Toivonen

Lordi-yhtyeen hirviöhahmoilla höystetty Dark Floors -kauhuelokuvan kuvaukset alkavat maanantaina 7. toukokuuta ja elokuvan suunniteltu ensi-ilta on Suomessa jo 21. joulukuuta.

Lordin osuus elokuvassa ei rajoitu pelkkiin kohtauksiin, vaan yhtyeen johtohahmo Tomi Putaansuu on osallistunut tiiviisti myös elokuvan suunnitteluun ja käsikirjoituksen ideointiin. Lordi tekee elokuvaan myös tunnuskappaleen.

Elokuvan toutantoyhtiö on Solar Films, tuottaja Markus Selin ja käsikirjoittaja Pekka Lehtosaari ohjaaja Pete Riskin ja Tomi Putaansuun alkuperäisaiheen pohjalta.

Elokuvan idea sai alkunsa Lordin haastattelusta, jossa Tomi Putaansuu pyysi Seliniä ottamaan häneen yhteyttä elokuvaideansa tiimoilta.

Dark Floors on perinnetietoinen, aito kauhuelokuva, jossa Lordi-yhtyeen hahmot ovat ihmisten tielle ilmestyviä hirviöitä. Elokuvan ikärajaksi Suomessa kaavaillaan 13 vuotta. Elokuvan tapahtumat sijoittuvat sairaalaan. Valtaosa englanninkielisen elokuvan näyttelijöistä kiinnitetään ulkomailta, lähinnä Britanniasta.

Viimeisimmät artikkelit