Koko perheen seikkailuelokuva Soppalinnan Salaseura ensi-iltaan 25.3.2016

Elokuvan trailer on julkaistu.

soppalinnan_salaseura_kansi

Koko perheen jännittävä seikkailuelokuva Soppalinnan Salaseura tulee ensi-iltaan perjantaina 25.3.2016. Solar Films -elokuva on suomalais-virolainen yhteistuotanto Nafta Filmsin kanssa. Elokuva tuli ensi-iltaan Virossa kesällä 2015 ja sai huikeat 90 000 katsojaa. Soppalinnan Salaseura on Viron kaikkien aikojen kolmanneksi katsotuin elokuva. Suomeksi dubatussa elokuvassa näyttelee Sampo Sarkola.

Nykyaikaiseen Soppalinnan satukaupunkiin sijoittuva seikkailu alkaa, kun kaupunkiin leviää salaperäinen myrkky, joka muuttaa aikuiset lapsiksi. Fiksun ja urhean Marin ja hänen kavereidensa muodostama Soppalinnan salaseura ryhtyy etsimään salaperäistä vasta-ainetta, joka pystyy pelastamaan kaupungin asukkaat, mutta ainoastaan 48 tunnin sisällä. Arvoituksista heillä onkin jo kokemusta, sillä heillä on tapana leikkiä Marin isoisän keksimiä aarteenetsintäleikkejä.

Katso täältä elokuvan trailer – sen voi julkaista vapaasti eri medioissa:

https://www.youtube.com/watch?v=bptyuwmCgr4

Soppalinnan Salaseura –elokuva perustuu Mika Keräsen suosittuun lastenkirjaan Oranssi polkupyörä.

Elokuvan on ohjannut Margus Paju ja suomeksi dubatun version on ohjannut Pekka Lehtosaari. Soppalinnan Salaseuran ovat tuottaneet Jesse Fryckman, Esko Rips ja Diana Mikita.

SYNOPSIS
Soppalinnan Salaseura kertoo 10-vuotiaasta fiksusta ja urheasta Marista, joka asuu Soppalinnassa. Marin vanhemmat ovat niin omistautuneita työlleen, että hän viettää suurimman osan ajastaan professori-isoisänsä kanssa. Mari perustaa salaseuran kolmen parhaan kaverinsa kanssa ja he ratkovat isoisän keksimiä aarteenetsintäarvoituksia.
Eräänä päivänä Soppalinnaan leviää salaperäinen myrkky, joka muuttaa aikuiset lapsiksi. Soppalinnan salaseura kohtaa seikkailun, jollaista he eivät voineet edes kuvitella. Salaseura yrittää löytää vasta-aineen myrkylle, mutta se ei ole helppoa. Matka vasta-aineen luokse on vaikeuksia täynnä. Salaseuran täytyy ratkaista arvoitus, paeta kiusaajia ja piiloutua uhkaavalta naamiopahikselta.
Löytävätkö Soppalinnan salaseuran lapset vastamyrkyn ajoissa? Ja pystyvätkö he pelastamaan Soppalinnan aikuiset toimittamalla vasta-aineen sairaalaan 48 tunnin sisällä?

Viimeisimmät artikkelit