Kestääkö kantti? Vain sinä tiedät totuuden, jonka kertomalla voit voittaa 50 000 euroa

Solar Television tuottaa MTV3-kanavalle uuden kilpailuohjelman, jonka osallistujat pannaan valheenpaljastustestiin. Imoittaudu mukaan.

Totuuden hetki (The Moment of Truth) on uusi, kansainvälinen menestysformaatti, joka on esitetty 23 maassa.

Loistavasti katsojia keränneessä game showssa vain kilpailija tietää etukäteen vastauksen kysymykseen.
Ennen ohjelmaa kilpailijalle tehdään valheenpaljastustesti, jossa asiantuntijat selvittävät vastaako hän kysymyksiin rehellisesti. Ohjelmassa kilpailijalle esitetään 21 kysymystä. Mitä useampaan kysymykseen vastaa oikein, sitä enemmän voittaa.

Ohjelma ei ole tarkoitettu heikkohermoisille, koska kilpailijan on vastattava kysymyksiin tv-studiossa perheenjäsenten ja lähimpien ystäviensä edessä. Kenen kantti kestää jatkaa loppuun asti? Kuinka suuria salaisuuksia kilpailija on valmis paljastamaan voittaakseen pääpalkinnon 50 000 euroa?

Etsimme marraskuussa kuvattavaan ohjelmaan kilpailijoita. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen Suomen kansalainen. Monivaiheiseen hakuprosessiin sisältyy useita haastatteluja ja psykologisia testejä, joihin hakijan on marraskuussa varattava aikaa. Ohjelma nauhoitetaan marraskuun viimeisellä viikolla ja nauhoitukseen on varattava aikaa yksi päivä.

Tulosta hakemus ja täytä se huolellisesti ja totuudenmukaisesti. Liitä mukaan mahdollisimman tuore valokuva itsestäsi.
Ohjeet ja kaavakkeen löydät myös MTV3:n sivulta.
Postita hakemus osoitteeseen:

Solar Television Oy / Totuuden hetki
Veneentekijäntie 20
00210 Helsinki

Hakuaika päättyy 25.9.

Solar Television Oy käsittelee ja säilyttää kaikki hakemukset ehdottoman luottamuksellisesti. Kaikki hakemukset tuhotaan hakuprosessin jälkeen.

Viimeisimmät artikkelit