Eve Hietamiehen romaaniin perustuvan Yösyöttö-elokuvan kuvaukset alkavat tässä kuussa

Rooleissa mm. Petteri Summanen, Ulla Tapaninen, Hannele Lauri, Niko Saarela, Ria Kataja, Pihla Viitala, Juha Muje, Lauri Tilkanen, Marjaana Maijala ja Marja Salo.

Solar Films aloittaa Eve Hietamiehen Yösyöttö-romaaniin perustuvan elokuvan kuvaamisen elokuun lopussa. Maineikkailla näyttelijöillä miehitetyn elokuvan ohjaa Marja Pyykkö ja sen käsikirjoitus on kirjailija ja käsikirjoittaja Marko Leinon ja Marja Pyykön käsialaa. Elokuvan pääroolia näyttelee Petteri Summanen.
Elokuva kuvataan pääkaupunkiseudulla elo-syyskuussa 2016 sekä tammikuussa 2017. Ensi-iltansa Yösyöttö saa syksyllä 2017.

Elokuvan tuottaja Markus Selin kertoo elokuvasta seuraavaa: ”On hienoa lähteä tekemään komediaa aiheesta, joka on saanut kirjana suursuosion, myös jatko-osana. Paketin kruunaa se, että pääosassa on Petteri Summanen.”

Elokuva on miehitetty maineikkaalla näyttelijäkaartilla. Päärooleissa esiintyvät Petteri Summanen ja Marja Salo. Muissa rooleissa esiintyvät mm. Ria Kataja, Marjaana Maijala, Niko Saarela, Pihla Viitala, Juha Muje, Ulla Tapaninen, Santeri Helinheimo Mäntylä, Hannele Lauri, Kimmo Taavila, Anna-Maija Tuokko, Lauri Tilkanen, Minttu Mustakallio, Leea Klemola ja Ona Kamu.

Elokuvan avustajahaku on käynnissä,
HAE MUKAAN!

OHJAUS
Marja Pyykkö

KÄSIKIRJOITUS
Marko Leino, Marja Pyykkö

TUOTTAJAT
Markus Selin, Jukka Helle

LEVITYS
Nordisk Film

KUVAUS
Konsta Sohlberg

LAVASTUS
Sattva-Hanna Toiviainen

ÄÄNISUUNNITTELU
Panu Riikonen

PUKUSUUNNITTELU
Tiina Kaukanen

MASKEERAUSSUUNNITTELU
Kata Launonen

LEIKKAUS
Harri Ylönen

MUSIIKKI
Antti Lehtinen

SYNOPSIS
Komedia miehestä, joka jää vauvan kanssa kaksin. “Hyvästi seksi, baari-illat ja juttukeikat. Tervetuloa puklurätti, äidinmaidonvastike ja Teletapit. Mutta mistä hitosta tällainen äijä löytää ne kivikautiset äitigeenit?” Avioliitto. Asuntolaina. Auto. Toimittajana työskentelevän Antti Pasasen elämä on mallillaan ja Pia-vaimo viimeisillään raskaana. Kunnes Naistenklinikan edessä kaikki muuttuu. Tuhiseva käärö syliinsä tyrkättynä Antti katsoo, kun taksin perävalot häipyvät näkyvistä, taksin takapenkillä Pia ja heidän tulevaisuutensa ydinperheenä. Elämä vauvan alias Paavo Pasasen ehdoilla alkaa, eikä Antilla ole aavistustakaan, mitä se tulee häneltä vaatimaan.

Aiheeseen liittyvää