KATSO TÄÄLTÄ MAX SEECKIN JA JOONAS PAJUSEN KOPUTUS-KAUHUTRILLERIN TIIVISTUNNELMAINEN KOHTAUS

Elokuva on myyty yli 120 maahan. Päärooleissa Pekka Strang, Inka Kallén ja Saana Koivisto.

Katso alta Max Seeckin ja Joonas Pajusen ohjaaman Koputus-elokuvan tiivistunnelmainen kohtauspätkä, jossa Pekka Strangin näyttelemä luonnontieteilijä Mikko pohtii syitä puiden kasvukäyttäytymiselle. Pekan lisäksi kohtauksessa ovat mukana Inka Kallénin esittämä Maria sekä Saana Koivisto, joka näyttelee Mikon ja Marian siskoa Matildaa.

https://youtu.be/mI8djxHLxO0

Solar Filmsin tuottaman Koputuksen lajityyppi liikkuu draaman ja kauhutrillerin välimaastossa. Laadukas elokuva on saanut Seeckin ja Pajusen mukaan paljon inspiraatiota kansainvälisistä elokuvista, mikä näkyy myös sen korkeassa tasossa. Max ja Joonas luonnehtivatkin elokuvan monitahoista tyylilajia psykologiseksi jännityselokuvaksi, joka kehittyy kauhuksi. Elokuva tulee elokuvateatteriensi-iltaan keskiviikkona 22.2.2023 ja sen levittää Nordisk Film.

Trailerin näet tästä:
https://www.youtube.com/watch?v=8OE4sn15xjA


Elokuvasta

Laadukas kauhutrilleri on herättänyt jo paljon kansainvälistä kiinnostusta. Elokuva kilpaili viime syksynä Sitges-elokuvafestivaalin kilpasarjassa herättäen paljon kiinnostusta, ja se sai osakseen myös aplodeja kesken näytöksen. Sitges Film Festival on kansainvälisesti erittäin merkittävä kauhuelokuvafestivaali ja pelkästään pääsy sen ohjelmistoon on merkittävä saavutus.

Koputus esiteltiin viime keväänä Cannesin elokuvafestivaaleilla, missä se sai innostuneen vastaanoton. Lisäksi elokuva on myyty jo yli 120 maahan. Kansainvälisesti elokuvasta käytetään englanninkielistä nimeä The Knocking.

Viimeisimmät artikkelit