KATSO TÄÄLTÄ MARIA SIDIN OHJAAMAN RISTO RÄPPÄÄJÄ JA VILLI KONE -ELOKUVAN TRAILER

Elokuvateattereissa 17.2.2023!

Risto Räppääjä -elokuvat ovat aina seuranneet aikaansa ja olleet kautta aikojen vuoden katsotuimpia kotimaisia elokuvia. Lapsiperheiden ikisuosikit Risto Räppääjä ja Nelli Nuudelipää seikkailevatkin tällä kertaa pelimaailmassa.

Risto Räppääjää ja Nelli Nuudelipäätä näyttelevät ensi kertaa Otso Törmälä ja Meri Lahikainen. Elokuva perustuu Sinikka ja Tiina Nopolan kirjoittamaan, samannimiseen Tammen kustantamaan lastenromaaniin.

Trailerin näet tästä:
https://www.youtube.com/watch?v=GqaI1-ct5cI

Elokuvassa ovat mukana myös Rauha Räppääjä, Lennart Lindberg ja Pakastaja-Elvi, joita näyttelevät Minka Kuustonen, Ylermi Rajamaa ja Jenni Kokander. Nelli Nuudelipään vanhempia, Pinja ja Pontus Perhosta näyttelevät Jutta Järvinen ja Aku Sipola ja artisti Ville Pyryä Benjamin Willamo.

Elokuva kuvattiin Helsingissä ja Vantaalla viime kesänä ja elokuvateattereihin se tulee juuri hiihtoloman alla 17.2.2023. Risto Räppääjä ja villi kone -elokuvan ovat tuottaneet Rimbo Salomaa, Markus Selin ja Jukka Helle ja sen levittää Nordisk Film. Elokuva on Solar Filmsin ja Ricky Rapper Oy:n yhteistuotantoa.

Rimbo Salomaa on tuottanut kahden uusimman, Risto Räppääjä ja pullistelija ja Risto Räppääjä ja väärä Vincent -elokuvan lisäksi kolme ensimmäistä suosittua Risto Räppääjä -elokuvaa. Menestyselokuvien tekijäkaartista ovat tässäkin elokuvassa olleet mukana Sinikka Nopola (1953-2021) sekä Tiina Nopola, jotka ovat vastanneet käsikirjoituksesta. Iiro Rantala on säveltänyt sekä score-musiikin että laulut. Laulujen sanat ovat Matias Nopolan käsialaa.

Viimeisimmät artikkelit