KATSO TÄÄLTÄ RISTO RÄPPÄÄJÄ JA KAKSOISOLENTO -ELOKUVAN TRAILER

Ensi-iltaan elokuva tulee helmikuussa 2025!

Katso täältä uuden, jännittävän Risto Räppääjä ja kaksoisolento -musiikkielokuvan trailer! Ratkiriemukkaassa koko perheen komediassa tulee vastaan kummallinen tilanne, sillä Risto kohtaa kaksoisolennon!

Trailerin näet tästä:
RISTO RÄPPÄÄJÄ JA KAKSOISOLENTO Official trailer

Uuden, Solar Filmsin tuottaman Risto Räppääjä ja kaksoisolento -elokuvan ohjaa musikaaleissa menestystä niittänyt Samuel Harjanne. Ensi-iltaan elokuva tulee helmikuussa 2025.

Elokuva perustuu Sinikka ja Tiina Nopolan samannimiseen lastenkirjaan. Elokuvan päärooleissa nähdään Risto Räppääjänä Aleksi Johansson ja Nelli Nuudelipäänä Alma Järvensivu. Muissa päärooleissa, rakastettuina Lennart Lindberginä ja Pakastaja-Elvinä nähdään edelleen koko perheen ikisuosikit Ylermi Rajamaa ja Jenni Kokander. Rauha Räppääjän roolin näyttelee Iina Kuustonen ja uudessa Mirabellan roolissa nähdään Oona Airola.

Sinikka ja Tiina Nopolan luomista hahmoista tehdyt Risto Räppääjä -elokuvat ovat olleet elokuvateatterimenestyksiä ja saaneet kaikkiaan yli 2 400 000 katsojaa.

Risto Räppääjä ja kaksoisolento -elokuvan ovat käsikirjoittaneet Tiina ja Emma Nopola. Musiikin säveltää Kerkko Koskinen ja sanat ovat peräisin Matias Nopolan kynästä. Elokuvan tuottaa Rimbo Salomaa, jolle tämä on jo seitsemäs Risto Räppääjä. Hän kertoo siitä seuraavasti: “Meillä on tässä uudessa Risto Räppääjä -elokuvassa ollut huipputiimi toteuttamassa Nopoloiden luomaa maailmaa. Ohjaajana on monilla musikaaleilla teatterissa hurmannut Samuel Harjanne, säveltäjänä Olympiastadionia täyttävä Kerkko Koskinen, Suomen ehdottomat huiput aikuisnäyttelijöiden rooleissa sekä mm. School of Rockissa säkenöivä Alma Järvensivu Nellinä sekä Pienessä Merenneidossa hurmannut Aleksi Johansson kaksoisroolissa Ristona ja Fransina”.

Viimeisimmät artikkelit