MIKA KAURISMÄEN MIELENSÄPAHOITTAJAN RAKKAUSTARINALLA JO YLI 100 000 KATSOJAA

Elokuva tuli ensi-iltaan 6.9.2024 ja merkittävä rajapyykki ylittyi näin ollen kolmessa viikossa.

Mika Kaurismäen ohjaama Mielensäpahoittajan rakkaustarina on ylittänyt 100 000 katsojan rajan. Elokuva on saanut eiliseen 26.9.2024 mennessä kaikkiaan 106 483 elokuvateatterikatsojaa. Elokuva tuli ensi-iltaan 6.9.2024 ja merkittävä rajapyykki ylittyi näin ollen kolmessa viikossa. Solar Filmsin elokuvan levittää Nordisk Film.

Mika Kaurismäki iloitsee tuloksesta ja kiittää katsojia: “Olen iloinen, että tämä koskettava tarina on saanut näin paljon katsojia liikkeelle alkysyksyn helteistä huolimatta. Hienoa, että Mielensäpahoittajan rikas tarina elää tässä hetkessä. Aikaansa voi seurata, vaikka onkin juuttunut tapoihinsa”.

Alla kohtauspätkä, josta näet, että Mielensäpahoittaja on maito-, piimä- ja kaivovesi-ihmisiä viinin sijaan:
https://www.youtube.com/watch?v=qq_-6WJH_Sw

Mielensäpahoittajan rakkaustarinan on käsikirjoittanut Tuomas Kyrön romaanin pohjalta Sami Keski-Vähälä. Mielensäpahoittajan roolin näyttelee Heikki Kinnunen ja hänen rakkautensa kohdetta, Saimia, näyttelee Jaana Saarinen.

Mielensäpahoittajan poikia Hessua ja Pekkaa näyttelevät Iikka Forss ja Ville Tiihonen. Saimin tytärtä Kukkaa näyttelee Ona Huczkowski. Muissa rooleissa nähdään mm. Pertti Sveholm, Sanna-Kaisa Palo ja Pauliina Hukkanen – ja Kolehmaisena kukapa muu kuin Silu Seppälä.

Elokuvan on ohjannut Mika Kaurismäki kuten edellisenkin, Mielensäpahoittaja Eskorttia etsimässä -elokuvan. Kolme aiempaa Tuomas Kyrön teoksiin pohjautuvaa Mielensäpahoittaja-elokuvaa ovat keränneet yhteensä 1 157 428 elokuvateatterikatsojaa. Nämä elokuvat ovat Solar Filmsin tuottamia ja Nordisk Filmin levittämiä.

Viimeisimmät artikkelit