MYRSKYLUODON MAIJAN 400 000 KATSOJAN RAJA RIKKOUTUI HIEMAN YLI KAHDESSA KUUKAUDESSA

Katso ohesta keräilyjuliste!

Myrskyluodon Maija -elokuva on rikkonut eilisiltana 400 000 katsojan maagisen rajapyykin ja saanut eiliseen 19.3.2024 mennessä kaikkiaan 400 194 elokuvateatterikatsojaa. Harvinainen katsojamäärä ylittyi hieman yli kahdessa kuukaudessa. Elokuvan ensi-ilta oli 19.1.2024. Elokuva on Solar Filmsin tuotantoa ja sen levittää Nordisk Film.

“Maijaa ei pysätä mikään”, tuottaja Markus Selin riemuitsee. “Maija oli sitkeä ja piti pintansa elämän karikoissa. Maija on sitkeä myös elokuvateattereissa näinä tuulisina aikoina, jolloin menestystä ei voi pitää itsestäänselvyytenä”.

Tiedotteessa on kuva Myrskyluodon Maijan keräilyjulisteesta. Juliste on valittu Vuoden Huiput 2023 -kilpailun shortlistalle nimellä Myrskyluodon Maijan keräilypainos. Julisteen on suunnitellut mainostoimisto Folk Finlandin Vesa Kuula. Hän kertoo projektista seuraavaa: “Myrskyluodon Maija on kertomus vahvasta naisesta ja poikkeuksellisesta sinnikkyydestä ankarien olosuhteiden keskellä. Elokuvajulisteen kuvituksessa tarinan puitteet ja sanoma kietoutuvat visuaalisesti toisiinsa: määrätietoinen Maija on aidosti yhtä ympärillä myrskyävän, säälimättömän meren kanssa”.

Viimeisimmät artikkelit